ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ Μεγέθυνση

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ

ESHA ESHA

1989

Νέο

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΗΤΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

Τιμή μέτρου

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

5,20 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Περιμετρικός διάτρητος σωλήνας με γεωύφασμα (κάλτσα) για αποστράγγιση ομβρύων υδάτων, διαμέτρου 125mm

Διατίθεται σε διάσταση 50m

Πρωτοπόρος από την ίδρυσή της το 1962 στον Ασπρόπυργο Αττικής, η εταιρία έχει συνεισφέρει σημαντικά, για πέντε ήδη δεκαετίες, στην εξέλιξη της στεγανοποίησης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των έργων οδοποιίας.


H Alfa Alfa Energy παράγει ασφαλτικές στεγανωτικές μεμβράνες, με δυναμικότητα παραγωγής άνω των 9.000.000 τ.μ., γαλακτώματα και διαλύματα για προστασία και στεγανοποίηση επιφανειών, υλικά σφράγισης αρμών, ακρυλικά, εποξειδικά πολυουρεθανικά, πολυσουλφιδικά υλικά, οξειδωμένη άσφαλτο, τροποποιημένη άσφαλτο οδοποιίας (ελαστομερή, πλαστομερή, οξειδωμένη, με ανακυκλωμένα ελαστικά), ασφαλτικά γαλακτώματα οδοποιίας και ασφαλτικά υλικά στεγανοποίησης γεφυρών.


Τα προϊόντα Esha, που επί τόσες δεκαετίες ικανοποίησαν τον μελετητή, τον κατασκευαστή, το χρήστη και τον επενδυτή των έργων υποδομής, είναι πλέον συνυφασμένα με την έννοια της αξιοπιστίας, της υψηλής προστιθέμενης αξίας και τυγχάνουν ευρείας αποδοχής. Τα ασφαλτικά προϊόντα Esha κατέχουν σήμερα το ηγετικό μερίδιο στην Ελληνική αγορά.