Νέο DECOLUX 750 ml Μεγέθυνση

DECOLUX 750 ml

durostick durostick

2068

Νέο

Διακοσμητικό ακρυλικό βερνίκι διαλύτου για τεχνοτροπίες

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

9,00 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Ακρυλικό, γυαλιστερό βερνίκι που αποτελεί ιδα­νικό σύστημα για την ομογενοποίηση με τις με­ταλλικές ανεξίτηλες πούδρες LUSSO D’ORO. Με ισχυρά φίλτρα UV, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη UV ακτινοβολία και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Δημιουργεί ένα ισχυρό, υδαταπωθητικό και ελαι­oαπωθητικό φιλμ προστασίας που δεν ξεφλουδί­ζει και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου. Προσφέρει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα σε μαρμαροσοβά, γυψοσοβά, γυψοσανίδα, τσιμε­ντοσανίδα, καθώς και σε MDF, νοβοπάν. Διακοσμεί και προστατεύει τοίχους βαμμένους με πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα καθώς και άβαφους. Ξύλινες πόρτες, ντουλάπες που έχουν περαστεί με ριπολίνες ή βερνίκια, εάν εφαρμόσουμε δύο στρώσεις με το σύστημα τεχνοτροπίας DECOLUX με LUSSO D’ORO συνδυάζονται ιδανικά, τόσο σε μοντέρνους όσο και σε κλασικούς χώρους. Αναβαθμίζει αισθητικά γύψινα, τσιμεντένια ή κε­ραμικά αγάλματα, καθώς και γλάστρες, μικρού ή μεγάλου μεγέθους, δίνοντας άλλη μορφή και αξία στις ανεξίτηλες αποχρώσεις του χρυσού, αση­μιού, χαλκού με αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Προστατεύει τα διακοσμητικά χα­λαζιακά δάπεδα QUARTZ DECO τόσο από την ολισθηρότητα όσο και από την ηλιακή ακτινοβολία.

Χρώμα: διάφανο.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση

1lt/5-8m², στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με τη απορροφητικότητά τους

Συσκευασία

750ml, 2,5lt

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

 H332 - Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής  H304 - Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς H225 - Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα H361d- Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.  H315 - Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος  H373 - Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση  H336 - Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη

durostick