Κυρτός καθρέπτης ασφαλείας διαμέτρου 40 cm SCM-45-IN Μεγέθυνση

Κυρτός καθρέπτης ασφαλείας διαμέτρου 40 cm SCM-45-IN

oem oem

1692

Νέο

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΥΡΤΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ Φ45CM

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

52,80 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Eσωτερικός καθρέπτης ασφαλείας διαμέτρου 40 cm (0,95 Kg). Κατασκευάζεται από ακρυλικό υλικό υψηλής αντοχής και διαθέτει πολλαπλά ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για εύκολη εύρεση της επιθυμητής γωνίας και πεδίου κάλυψης του καθρέφτη.

Ο εσωτερικός καθρέπτης ασφαλείας Φ45 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε χτυπήματα και την σκόνη. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιείται τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές εφαρμογές. Ο καθρέπτης περιμετρικά προστατεύεται από πλαίσιο από καουτσούκ μαύρου χρώματος ενώ η επιφάνεια του έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για μεγαλύτερη αντοχή. Στο πίσω μέρος του καθρέπτη υπάρχει η πλαστική βάση με την βοήθεια της οποίας ο καθρέφτης στερεώνεται σε τοίχο ή σε οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια με βίδες.

Πρόκειται για έναν καθρέπτη με ιδιαίτερα κομψό σχεδιασμό, ο οποίος λόγω της απλότητας του δεν επεμβαίνει στην αρχιτεκτονική αισθητική του χώρου στον οποίο χρησιμοποιείται. Για τον λόγο αυτό δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούνται πολύ συχνά στα πάρκινγκ ιδιόκτητων κατοικιών.