Νέο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙKH ΓΩΝΙA CORNER GUARD ΔΕΡΜAΤΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ Μεγέθυνση

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙKH ΓΩΝΙA CORNER GUARD ΔΕΡΜAΤΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟ

3166

Νέο

Γωνιά δερμάτινη από ουρεθάνη πάχους 20 mm

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

25,60 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Γωνιά προστασίας από συμπαγές δέρμα ουρεθάνης μήκους 100cm κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με σιλικόνη, προστεύοντας τα παιδιά από τραυματισμούς λόγω πτώσεων σε επικίνδυνα δομικά στοιχεία καθώς παίζουν. Είναι μαλακιές και διαθέσιμες σε 4 διαφορετικά χρώματα!

Προστατευτική γωνιά μήκους 100cm κατασκευασμένη από συμπαγές δέρμα ουρεθάνης (integral skin urethane) κατάλληλη για εσωτερική ή εξωτερική χρήση. Έχει ιδιαίτερα απαλή υφή και εξαιρετική αντοχή προστατεύοντας τα παιδιά από επικίνδυνα γωνιακά δομικά στοιχεία. Απορροφά τους κραδασμούς και προλαμβάνει ατυχήματα μέσα και έξω από το σπίτι ή το σχολείο, από πιθανές πτώσεις σε τοίχους, κολώνες, έπιπλα κλπ. Τοποθετείται πολύ εύκολα και γρήγορα με σιλικόνη ή ταινία διπλής όψης σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση. Είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά χρώματα, κίτρινο, μπλε, γκρι και κόκκινο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γωνίες τοίχων, πόρτες, σκάλες, εκεί δηλαδή όπου τα παιδιά ή οι ενήλικες μπορούν να γλιστρήσουν ή να συγκρουστούν με επικίνδυνες γωνίες.

Απόλυτα ασφαλές υλικό εξαιρετικής ποιότητας

Οι απορροφητικές ενισχυμένες γωνιές προστασίας Corner Guard δεν μοιάζουν σε τίποτα με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Έχουν μεγάλο μέγεθος και η υφή του συμπαγούς δέρματος ουρεθάνης μοιάζει με εκείνη των ακριβών δερμάτινων υφασμάτων. Πρόκειται για ένα υλικό εξαιρετικής ποιότητας, απόλυτα ασφαλές, πιστοποιημένο για χρήση στο σπίτι και σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά. Έχει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή, ήλιο) και είναι κατάλληλο για εσωτερική η εξωτερική χρήση ενώ καθαρίζεται πολύ εύκολα με νερό καθώς η δομή της έχει χαρακτηριστικά δέρματος.

 

Χαρακτηριστικά

 • Κατάλληλη: Για εσωτερική ή εξωτερική χρήση
 • Διαθέσιμα χρώματα: Κόκκινο (RAL 3024), κίτρινο (RAL 1003), μπλε (RAL 5015) και γκρι (RAL 1000)
 • Διαστάσεις: 100cm (Μήκος Γωνιάς) x 6cm (Πλάτος Πτερυγίου 1) x 6cm (Πλάτος Πτερυγίου 2)
 • Μέγιστο πάχος πτερυγίων: 2cm
 • Αντοχή σε θερμοκρασία: από -10°C έως +80°C
 • Υλικό κατασκευής: Συμπαγές δέρμα αφρού πολυουρεθάνης (integral skin urethane foam)
 • Εγκατάσταση: Mε σιλικόνη ή ισχυρή ταινία Tesa διπλής όψεως

 Η προστατευτική γωνιά πολυουρεθάνης είναι κατάλληλη για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Έχει μήκος 100cm και τοποθετείται πολύ εύκολα και γρήγορα σε κάθετα ή οριζόντια δομικά στοιχεία, προστατεύοντας τα παιδιά από πιθανούς τραυματισμούς σε μία ενδεχόμενη πτώση. Είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικά έντονα χρώματα, ώστε να γίνεται εύκολα ορατή και να ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Η γωνιά προστασίας είναι ιδανική για σπίτια, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία, παιδότοπους και γενικά σε χώρους όπου κυκλοφορούν παιδιά. Εφαρμόζει πολύ εύκολα σε δομικά στοιχεία τα οποία σχηματίζουν γωνία 90 μοίρες ενώ δεν πρέπει να κόβεται στις άκρες με ψαλίδι. Ένα απαραίτητο αξεσουάρ ασφαλείας που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν χώρο στον οποίο τρέχουν και παίζουν παιδιά.

Η γωνιά είναι μαλακή ώστε να αποτρέπει πιθανούς τραυματισμούς από πτώση σε αιχμηρά σημεία ενός χώρου. Τα παιδιά είναι μονίμως σε κίνηση, τρέχουν, παίζουν και ο κίνδυνος πτώσης σε κάποιο αιχμηρό ή με ακμές δομικό στοιχείο του σπιτιού είναι μεγάλος. Γι' αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε τις γωνιές προστασίας από πολυουρεθάνη ώστε να απορροφούν την ενέργεια σε μία ενδεχόμενη πρόσκρουση. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο, απλό και οικονομικό προϊόν το οποίο δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι στο οποίο υπάρχουν παιδιά. Η γωνιά είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση σε χώρους όπου κυκλοφορούν μικρά παιδιά και πληρεί όλους τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας σε ότι αφορά στην κατασκευή της.

Εφαρμογές

 • Οι προστατευτικές γωνιές προλαμβάνουν και αποτρέπουν τραυματισμούς παιδιών από πιθανή πτώση σε τοίχους και κολώνες μέσα στο σπίτι.
 • Προστατεύουν αποτελεσματικά τα άκρα των κολωνών και γενικά των δομικών στοιχείων που παρουσιάζουν γωνίες, απορροφώντας την ενέργεια από την σύγκρουση τόσο σε οικιακά όσο και επαγγελματικά περιβάλλοντα (σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία κλπ).
 • Οι μαλακές γωνίες προστατεύουν επίσης από γρατσουνιές και βαθουλώματα, που συχνά προκαλούνται από μικροσυγκρούσεις, διαφόρων αντικείμενων μέσα στο σπίτι καθώς τα μετακινούμε .
 • Οι προστατευτικές γωνιές προλαμβάνουν τους τραυματισμούς από μικροκτυπήματα στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματος ενός παιδιού.
 • Αποτελούν την καλύτερη λύση για σπίτια και νέους γονείς.
 • Οι προστατευτικές γωνιές πολυουρεθάνης μειώνουν την πίεση που ασκείται στα δομικά στοιχεία έτσι ώστε να αποφεύγεται το σπάσιμο και η αποκόλληση κομματιών τους.

 

 • Ιδανική λύση για σχολεία, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, παιδότοπους, καταστήματα λιανικής, νοσοκομεία, εσωτερικά γκαράζ, σχολικά πάρκινγκ, μουσεία, εμπορικά κέντρα, γραφεία κλπ.
 • Κατάλληλη για όλα τα δωμάτια ενός σπιτιού όπως υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, playroom κλπ.
 • Χρησιμοποιούνται επίσης σε οριζόντια θέση στα περβάζια όπου υπάρχουν παράθυρα καθώς και σε θερμαντικά σώματα.
 • Τοποθετούνται συνήθως στις 4 ακμές των κολονών και γενικά σε όλες τις ακμές των οικοδομικών στοιχείων εσωτερικά ενός χώρου.

Πλεονεκτήματα

 • Προστατεύει τα παιδιά από πιθανές πτώσεις σε δομικά στοιχεία ενός χώρου.
 • Προϊόν με μεγάλη διάρκεια ζωής και μικρό κόστος αγοράς.
 • Έχει ευχάριστη χρωματιστή εμφάνιση και ταιριάζει σε όλους τους χώρους.
 • Προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε γωνία 90 μοιρών.
 • Η στερέωση της γίνεται πολύ γρήγορα με σιλικόνη.
 • Πολύ απλή τοποθέτηση που δεν απαιτεί εξειδικευμένους εγκαταστάτες.