Νέο ΣΠΑΤΟΥΛΑ YTONG 17,5 cm Μεγέθυνση

ΣΠΑΤΟΥΛΑ YTONG 17,5 cm

YTONG YTONG

3183

Νέο

ΣΠΑΤΟΥΛΑ YTONG 17,5 cm

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

12,60 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Οι σπάτουλες της YTONG παράγονται και διατίθενται για τα πάχη τοιχοποιίας:  5, 7,5, 10, 12,5, 15, 17,5, 20, 22,5, 25, 27,5, 30 cm. Χρησιμοποιώντας τις σπάτουλες της YTONG επιτυγχάνουμε γρήγορη και ακριβής εφαρμογή του κτισίματος, εξασφαλίζοντας παράλληλα χαμηλή κατανάλωση της κόλλας YTONG.

Η μακροπρόθεσμη πολιτική συνεχούς καινοτομίας και η ασυμβίβαστη εφαρμογή των τεχνολογιών του μέλλοντος είναι τα στοιχεία που μας βοηθούν να διατηρούμε την YTONG ως την σημαντικότερη παραγωγό εταιρία στη βιομηχανία του πορομπετόν σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, κάτω από το υψηλού προφίλ εμπορικό σήμα, της YTONG. Το YTONG προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση για οποιαδήποτε εφαρμογή από την άποψη της τεχνολογίας, της οικονομίας και της οικολογίας. Συνεργάτης των Πολιτικών Μηχανικών και των Αρχιτεκτόνων, των υπεύθυνων για την ανάπτυξη προγράμματος, των οικοδόμων και των επενδυτών, προσφέρουμε λύσεις για τα μεγάλα προγράμματα στη βιομηχανική κατασκευή. Όλα αυτά με την υποστήριξη και την καινοτόμο δύναμη μιας εκ των πρωτοπόρων επιχειρήσεων παγκοσμίως στον τομέα των οικοδομικών υλικών. Τα λειτουργικά κτίρια είναι ένας παράγοντας για την επιτυχία. Εκείνοι που κτίζουν χρησιμοποιώντας τα YTONG Blocks στηρίζονται στην ποιότητα και στις αξιόπιστες ιδιότητες που έχουν τα YTONG, παρέχοντας λύσεις οικονομικής αποτελεσματικότητας και ασφαλούς και γρήγορης οικοδόμησης.