Νέο KERAKOLL H30 GEL 25KG Μεγέθυνση

KERAKOLL H30 GEL 25KG

KERAKOLL KERAKOLL

1413

Νέο

Πιστοποιημένο ελαστικό υπερ-συγκολλητικό υλικό γενικής χρήσης, για τη συγκόλληση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση κεραμικού γρανίτη, κεραμικών πλακιδίων, υαλοψηφίδας, πλακών μικρού πάχους, πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων και φυσικών λίθων σε όλες τις συνθήκες τοποθέτησης.

More details

Άμεσα Διαθέσιμο

12,50 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Το προϊόν αυτό δεν αποστέλλεται με courier

Πιστοποιημένο ελαστικό υπερ-συγκολλητικό υλικό γενικής χρήσης, για τη συγκόλληση ακόμη και σε επάλληλη τοποθέτηση κεραμικού γρανίτη, κεραμικών πλακιδίων, υαλοψηφίδας, πλακών μικρού πάχους, πλακιδίων μεγάλων διαστάσεων και φυσικών λίθων σε όλες τις συνθήκες τοποθέτησης. ίδανικό για το GreenBuilding. ενός συστατικού, με μειωμένες εκπομπές CO2 και με χαμηλότατες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων. ανακυκλώσιμο ως αδρανές υλικό.

Το H40® Eco παρέχει πλήρη διαβροχή και μεγάλη ικανότητα εγκάρσιας παραμόρφωσης μαζί με υψηλές αντοχές στις καταπονήσεις που προκαλούνται από το νερό, εγγυώντας την τοποθέτηση όλων των ειδών κεραμικών πλακιδίων, οποιασδήποτε διάστασης και πάχους, ακόμη και σε υποστρώματα που υποβάλλονται σε ισχυρές θερμοκρασιακές διακυμάνσεις.

Σύστημα μέτρησης Πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Πιστοποίησης SGS

Πλεονεκτήματα Προϊόντος
• Ιδανικό για την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων όλων των ειδών, ακόμη
και μεγάλων διαστάσεων, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
• Ιδανικό για επάλληλη τοποθέτηση
• Ιδανικό για ενδοδαπέδια θέρμανση
• Ιδανικό για πισίνες, δεξαμενές και σιντριβάνια
• Ιδανικό για τοποθέτηση σε πρόσοψη
• Υψηλή παραμόρφωση
• Πλήρης διαβροχή
• Μηδενική κάθετη ολίσθηση
• Λεπτόκοκκο μίγμα για τοποθετήσεις σε πάχος μέχρι και 15 mm
• Ανοιχτός χρόνος εφαρμογής και διόρθωσης ≥ 30 λεπτά

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ECO
--Σύνθεση με τοπικά ορυκτά για μειωμένες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου κατά
τη μεταφορά
--Ανακυκλώσιμο ως αδρανές ορυκτό αποφεύγοντας τα έξοδα απόρριψης του και
τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις 

Πεδία εφαρμογής

Προορισμός χρήσης
Τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων και κεραμικού γρανίτη όλων των ειδών, μαρμάρων και φυσικών σταθερών λίθων, σε δάπεδο και τοίχο, σε ορυκτά ή τσιμεντούχα και σε μη
απορροφητικά υποστρώματα. Πάχος μέχρι και 15 mm.
Υλικά:
- κεραμικός γρανίτης, πλάκες μικρού πάχους, κεραμικά πλακίδια, κλίνκερ, κόττο, υαλοψηφίδα και κεραμική ψηφίδα, όλων των ειδών και διαστάσεων
- φυσικοί λίθοι, επαναστοιχειοθετημένα υλικά και μάρμαρα που δεν υπόκεινται σε παραμορφώσεις ή κηλιδώσεις από την απορρόφηση του νερού
Υποστρώματα:
- ορυκτά κονιάματα δαπέδων με Keracem® Eco Pronto
- κονιάματα δαπέδων παρασκευασμένα με ορυκτά συνδετικά υλικά και με Keracem® Eco
- τσιμεντούχα επιχρίσματα και ασβεστοκονιάματα
- τσιμεντούχα κονιάματα δαπέδων
- προκατασκευασμένα ή εργοταξιακά σκυροδέματα
- δάπεδα και επενδύσεις από εφυαλωμένα πλακίδια, μαρμαρίνες από ρητίνη ή τσιμέντο, κεραμικούς γρανίτες
- ενδοδαπέδια θέρμανση
- στεγανοποιητικά υλικά τσιμεντοειδούς βάσης
- τοίχοι από τσιμεντόλιθους, κυψελωτό σκυρόδεμα και γυψοσανίδα
Δάπεδα και τοίχοι, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για αστική, εμπορική και βιομηχανική χρήση και για αστική αρχιτεκτονική, ακόμη και σε χώρους εκτεθειμένους σε
θερμικά πλήγματα και σε παγετό.
Δε χρησιμοποιείται
Σε επιχρίσματα με βάση το γύψο και σε κονιάματα δαπέδου από ανυδρίτη χωρίς τη χρήση του φιλικού προς το περιβάλλον, υδατοδιαλυτού μονωτικού επιφανειών Primer A Eco. Σε πλαστικά και ελαστικά υλικά, σε μέταλλα και ξύλο. Σε υποστρώματα εκτεθειμένα σε συνεχή ανιούσα υγρασία.

Η συνεχής ανάπτυξη που επακολουθεί οδηγεί την εταιρία στην επέκταση των εργασιών της σχετικά με την οικοδομική αποκατάσταση, προσπαθώντας να δώσει λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις στεγανοποίησης. Το Σεπτέμβριο του 2000 και τον Απρίλιο του 2006 η Kerakoll ολοκληρώνει την εξαγορά των μεριδίων σχετικών με την SLC και την Rankover, ηγέτιδων εταιριών στην Ευρώπη στον τομέα της αγοράς των φιλικών προς το περιβάλον συγκολλητικών υλικών και στον τομέα της αγοράς των υδατοδιαλυτών βερνικιών για παρκέ και των φυσικών διακοσμητικών βαφών φιλικών προς το περιβάλλον για το GreenBuilding και την ιστορική αποκατάσταση αντίστοιχα.


Η Kerakoll σήμερα:
• απασχολεί περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους, με μέσο όρο ηλικίας 35 έτη,
• διαθέτει 12 θυγατρικές ανά τον κόσμο,
• εξάγει σχεδόν το 40% της παραγωγής σε περισσότερες από 100 Χώρες,
• προμηθεύει 20.000 Trade Building και 5.000 Wood Flooring Center ανά τον κόσμο,
• προκειμένου να ικανοποιήσει τους 2.000.000 περίπου επαγγελματίες που επιλέγουν κάθε χρόνο να αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα Kerakoll.


Η φιλοσοφία πάνω στην οποία η Kerakoll βάσισε το όραμα της ήταν “πάντα να κάνει τη διαφορά μέσω μιας βιώσιμης καινοτομίας”. Η Kerakoll δημιούργησε στο πέρασμα των χρόνων μία δική της τεχνογνωσία και απέκτησε εμπειρίες που οδηγούν την επιχείρηση στην ηγεσία της παγκόσμιας αγοράς δομικών υλικών για το GreenBuilding αποτελώντας έτσι τον ιδανικό συνεργάτη σπουδαίων σχεδιαστών, διανομέων εξειδικευμένων προϊόντων και εταιρικών πελατών όπως οι McDonald’s, Armani, BMW, Ferrari, Zara, Diesel, Ikea, Mercedes, Dolce & Gabbana, Swatch και Coca Cola Europe.