Νέο ESHAHYDROBENT 25X19 mm Μεγέθυνση

ESHAHYDROBENT Υδροδιαστελλόμενο κορδόνι μπετονίτη 25X19 mm

ESHA ESHA

10121

Νέο

Υδροδιαστελλόμενο κορδόνι μπετονίτη

Τιμή μέτρου

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

4,10 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Υδροδιαστελλόμενο κορδόνι μπετονίτη, ρολά 5m. Κατάλληλο για τη σφράγιση-στεγάνωση αρμών διακοπής εργασίας σε στοιχεία σκυροδέματος

ΠΛΑΤΟΣ : 2,5 cm

ΠΑΧΟΣ : 1,9 mm

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΟΛΟΥ : 5 m

Πρωτοπόρος από την ίδρυσή της το 1962 στον Ασπρόπυργο Αττικής, η εταιρία έχει συνεισφέρει σημαντικά, για πέντε ήδη δεκαετίες, στην εξέλιξη της στεγανοποίησης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των έργων οδοποιίας.


H Alfa Alfa Energy παράγει ασφαλτικές στεγανωτικές μεμβράνες, με δυναμικότητα παραγωγής άνω των 9.000.000 τ.μ., γαλακτώματα και διαλύματα για προστασία και στεγανοποίηση επιφανειών, υλικά σφράγισης αρμών, ακρυλικά, εποξειδικά πολυουρεθανικά, πολυσουλφιδικά υλικά, οξειδωμένη άσφαλτο, τροποποιημένη άσφαλτο οδοποιίας (ελαστομερή, πλαστομερή, οξειδωμένη, με ανακυκλωμένα ελαστικά), ασφαλτικά γαλακτώματα οδοποιίας και ασφαλτικά υλικά στεγανοποίησης γεφυρών.


Τα προϊόντα Esha, που επί τόσες δεκαετίες ικανοποίησαν τον μελετητή, τον κατασκευαστή, το χρήστη και τον επενδυτή των έργων υποδομής, είναι πλέον συνυφασμένα με την έννοια της αξιοπιστίας, της υψηλής προστιθέμενης αξίας και τυγχάνουν ευρείας αποδοχής. Τα ασφαλτικά προϊόντα Esha κατέχουν σήμερα το ηγετικό μερίδιο στην Ελληνική αγορά.