Υαλόπλεγμα για θερμοπρόσοψη (1x50m) Μεγέθυνση

Υαλόπλεγμα για θερμοπρόσοψη (1x50m)

Macon Macon

31052

Νέο

Masternet A-160gr - Υαλόπλεγμα για θερμοπρόσοψη 5x5mm (50x1m)

More details

Άμεσα Διαθέσιμο

37,00 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα των 160gr/m2 με μάτι 5x5mm που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση των θερμοπροσόψεων έναντι κρούσης και ρηγμάτωσης.Πιστοποιημένο κατά ETAG 004.

Τη συνεχώς αυξανόμενη τάση της, βοήθησε η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο της σύγχρονης δόμησης όπως VELUX, IKO, MASTERPLAST, FLEXCRETE, ARCON, KRISTO, BIONI, SILCART, JOHNS MANVILLE, OCV, ITALBEIT, DYRUP, SAINT GOBAIN, VICAT etc. , με κύριο γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων με σεβασμό πάντα στις ανθρώπινες ανάγκες και το περιβάλλον.


Με τα κέντρα πωλήσεων, εξυπηρετεί τον κατασκευαστικό τομέα σε όλα τα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Το οργανωμένο τμήμα διακίνησης, τα ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα και οι μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε, εξασφαλίζουν την άμεση και ασφαλή παράδοση των υλικών όπου μας ζητηθεί.


Επιπρόσθετα, η εταιρία θέλοντας να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, διαθέτει ένα άρτια στελεχωμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης που απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς, πρόθυμοι να προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις, σε ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου.


Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας περιλαμβάνουν ένα κατάστημα λιανικής Ανατολικά της Θεσσαλονίκης, σύγχρονα οργανωμένες αποθήκες Logistics 10.000 m2 με συνεχές stock, ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση κάλυψη των πελατών.


Τέλος, στη MACON, γνωρίζουν την ανάγκη που υπάρχει για συνεχή ενημέρωση και, για το λόγο αυτό, παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας, τεχνικές συμβουλές και πληροφορίες τόσο για τα προϊόντα όσο και για εφαρμογές εργασιών