Διαστολική Συναρμογή Πρόσοψης 2,5 Μέτρα Μεγέθυνση

Διαστολική Συναρμογή Πρόσοψης 2,5 Μέτρα

KERAKOLL KERAKOLL

3001

Νέο

Συναρμογή από PVC με άκαμπτο γωνιακό προφίλ και υαλόπλεγμα σύνδεσης για τη διακοπή των Θερμομονωτικών Συστημάτων KlimaExpert στους κατασκευαστικούς αρμούς του κτιρίου ή για το διαχωρισμό συνεχών τοίχων μεγάλων διαστάσεων.

Τιμή τεμαχίου

Μήκος:2,5 Μέτρα

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

34,50 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Τα πλέγματα της συναρμογής είναι επεξεργασμένα για αλκαλίμαχη προστασία και κατασκευασμένα από υαλοΐνες υψηλής ποιότητας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

• Μεταφέρει τους κατασκευαστικούς αρμούς που υπάρχουν στο κτίριο πάνω στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης • Ανθεκτική σε αλκαλικό περιβάλλον, στους μικροοργανισμούς και στις χημικές επιθέσεις.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Προορισμός χρήσης Συναρμογή αρμού διαστολής για μεγάλες προσόψεις επενδυμένες με συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης στις οποίες υπάρχουν κατασκευαστικοί αρμοί. Συμβατά υλικά λείανσης: - ορυκτά υλικά λείανσης γενικά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία Η Διαστολική Συναρμογή Πρόσοψης είναι έτοιμη προς χρήση. Εφαρμογή Τοποθετήστε τη Διαστολική Συναρμογή Πρόσοψης στο χώρο που δημιουργήθηκε μεταξύ των θερμομονωτικών πάνελ, απλώνοντας μία στρώση υλικού συγκόλλησης/λείανσης πάνω τους και μετά εμβαπτίστε τα πλέγματα σύνδεσης μέσα του. Απλώστε τα πλέγματα και εφαρμόστε τα πιέζοντας με την σπάτουλα. Για ευκολία στην εφαρμογή της και κατά τη διάρκεια των φάσεων εργασίας είναι δυνατόν να τοποθετηθεί μέσα στη συναρμογή διαστολής (εξωτερική πλευρά) ένας αποστάτης που θα αφαιρεθεί μετά την ολοκλήρωση της εργασίας. Το πλέγμα της πρέπει πάντοτε να επικαλύπτεται με το πλέγμα ενίσχυσης της θερμοπρόσοψης. Καθαρισμός Η Διαστολική Συναρμογή Πρόσοψης δεν απαιτεί καθαρισμό. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των υλικών, πρέπει να καθαρίζονται σύμφωνα με τις οδηγίες των αντίστοιχων εντύπων τεχνικών δεδομένων.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Για την τήρηση των κατασκευαστικών αρμών των όψεων και στα σύνθετα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, χρησιμοποιείται προφίλ αρμού διαστολής με αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα όπως η Διαστολική Συναρμογή Πρόσοψης της Kerakoll Spa. Εφαρμόστε τα υλικά λείανσης με κατάλληλη μεταλλική σπάτουλα στο υπόστρωμα το οποίο είναι κατάλληλα προετοιμασμένο, καθαρό, επίπεδο και σταθερό στις διαστάσεις του. Ενσωματώστε το πλέγμα της Διαστολικής Συναρμογής Πρόσοψης στο υλικό λείανσης και μόλις σκληρύνει καλύψτε με μία επιπλέον στρώση υλικού λείανσης

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ KERAKOLL

Φυσιογνωμία PVC με ειδικό λευκό πλέγμα Χημική φύση PVC με επεξεργασμένο υαλόπλεγμα Μήκος 2,5 m Πάχος PVC 1,4 mm ± 5% Διαστάσεις πλεγμάτων σύνδεσης 100x100 mm Μέσο πάχος επεξεργασμένου πλέγματος 0,52 mm Άνοιγμα βρόχου πλέγματος 3,5x3,8 ± 0,5 mm

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

- Προϊόν για επαγγελματική χρήση - Ακολουθείστε τυχόν κανονισμούς και ισχύουσες κατά τόπους νομοθεσίες - να τηρούνται οι υπάρχοντες αρμοί διαστολής - να διατηρείται σε στεγνό μέρος, να προστατεύεται από υγρασία, ακτίνες UV και πηγές θερμότητας - να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες μεταξύ -5 °C και +40 °C - εργαστείτε σε θερμοκρασίες μεταξύ των +5 °C και των +30 °C - για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στο παρόν έντυπο συμβουλευτείτε την Υπηρεσία Kerakoll Global Service +30-22620.49.700

Η συνεχής ανάπτυξη που επακολουθεί οδηγεί την εταιρία στην επέκταση των εργασιών της σχετικά με την οικοδομική αποκατάσταση, προσπαθώντας να δώσει λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις στεγανοποίησης. Το Σεπτέμβριο του 2000 και τον Απρίλιο του 2006 η Kerakoll ολοκληρώνει την εξαγορά των μεριδίων σχετικών με την SLC και την Rankover, ηγέτιδων εταιριών στην Ευρώπη στον τομέα της αγοράς των φιλικών προς το περιβάλον συγκολλητικών υλικών και στον τομέα της αγοράς των υδατοδιαλυτών βερνικιών για παρκέ και των φυσικών διακοσμητικών βαφών φιλικών προς το περιβάλλον για το GreenBuilding και την ιστορική αποκατάσταση αντίστοιχα.


Η Kerakoll σήμερα:
• απασχολεί περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους, με μέσο όρο ηλικίας 35 έτη,
• διαθέτει 12 θυγατρικές ανά τον κόσμο,
• εξάγει σχεδόν το 40% της παραγωγής σε περισσότερες από 100 Χώρες,
• προμηθεύει 20.000 Trade Building και 5.000 Wood Flooring Center ανά τον κόσμο,
• προκειμένου να ικανοποιήσει τους 2.000.000 περίπου επαγγελματίες που επιλέγουν κάθε χρόνο να αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα Kerakoll.


Η φιλοσοφία πάνω στην οποία η Kerakoll βάσισε το όραμα της ήταν “πάντα να κάνει τη διαφορά μέσω μιας βιώσιμης καινοτομίας”. Η Kerakoll δημιούργησε στο πέρασμα των χρόνων μία δική της τεχνογνωσία και απέκτησε εμπειρίες που οδηγούν την επιχείρηση στην ηγεσία της παγκόσμιας αγοράς δομικών υλικών για το GreenBuilding αποτελώντας έτσι τον ιδανικό συνεργάτη σπουδαίων σχεδιαστών, διανομέων εξειδικευμένων προϊόντων και εταιρικών πελατών όπως οι McDonald’s, Armani, BMW, Ferrari, Zara, Diesel, Ikea, Mercedes, Dolce & Gabbana, Swatch και Coca Cola Europe.