Διαστολική Συναρμογή Plus 2.5 Μέτρα Μεγέθυνση

Διαστολική Συναρμογή Plus 2.5 Μέτρα

KERAKOLL KERAKOLL

3002

Νέο

Συναρμογή διαχωρισμού με πλέγμα σύνδεσης από PVC για τα Θερμομονωτικά Συστήματα KlimaExpert, ειδική για την εκτόνωση συνεχών προσόψεων μεγάλων διαστάσεων. Ανθεκτική στους ατµοσφαιρικούς παράγοντες, είναι δυνατό να τοποθετηθεί οριζόντια και κάθετα.

Τιμή τεμαχίου

Μήκος: 2,5 Μέτρα

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

9,30 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Τα πλέγματα της συναρμογής είναι επεξεργασμένα για αλκαλίμαχη προστασία και κατασκευασμένα από υαλοΐνες υψηλής ποιότητας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κατάλληλη για την εκτόνωση συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης σε συνεχείς προσόψεις • Είναι δυνατό να εφαρμοστεί τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια • Ακολουθεί την επιπεδότητα της πρόσοψης • Ανθεκτική σε αλκαλικό περιβάλλον, στους μικροοργανισμούς και στις χημικές επιθέσεις

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Προορισμός χρήσης Συναρμογή εκτόνωσης για συνεχείς προσόψεις μεγάλων διαστάσεων επενδυμένες με συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Συμβατά υλικά λείανσης: - ορυκτά υλικά λείανσης γενικά Δε χρησιμοποιείται Σε κατασκευαστικούς αρμούς.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία Η Διαστολική Συναρμογή Plus κόβεται με ψαλίδι. Εφαρμογή Η Διαστολική Συναρμογή Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον διαχωρισμό της μονωτικής στρώσης του συστήματος θερμοπρόσοψης (μετά από προηγούμενη προετοιμασία κατάλληλου χώρου μεταξύ των πάνελ) ή για το διαχωρισμό υλικού λείανσης. Τοποθετήστε τη Διαστολική συναρμογή Plus με τη συμπιέσιμη προεξοχή προς τα έξω. Εφαρμόστε, απλώνοντας μία στρώση υλικού συγκόλλησης/λείανσης πάνω στα θερμομονωτικά πάνελ και μετά εμβαπτίστε τα πλέγματα μέσα του. Απλώστε το πλέγμα και εφαρμόστε το πιέζοντας με την σπάτουλα. Το πλέγμα πρέπει πάντοτε να επικαλύπτεται με το πλέγμα ενίσχυσης της θερμοπρόσοψης. Τα τοιχώματα της συναρμογής χρησιμεύουν ως οδηγός για την εφαρμογή των επόμενων φάσεων της οπλισμένης λείανσης και του φινιρίσματος. Το μπροστινό τμήμα της συναρμογής αφαιρείται. Η τοποθέτηση ολοκληρώνεται, τοποθετώντας στην αυλάκωση κατάλληλη ουδέτερη σιλικόνη. Καθαρισμός Η Διαστολική Συναρμογή Plus δεν απαιτεί καθαρισμό. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των υλικών, πρέπει να καθαρίζονται σύμφωνα με τις οδηγίες των αντίστοιχων εντύπων τεχνικών δεδομένων.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Για την εκτόνωση των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης σε συνεχείς προσόψεις μεγάλων διαστάσεων, χρησιμοποιείται προφίλ αρμού διαστολής με αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα όπως η Διαστολική Συναρμογή Plus της Kerakoll Spa. Εφαρμόστε τα υλικά λείανσης με κατάλληλη μεταλλική σπάτουλα στο υπόστρωμα το οποίο είναι κατάλληλα προετοιμασμένο, καθαρό, επίπεδο και σταθερό στις διαστάσεις του. Ενσωματώστε το πλέγμα της Διαστολικής Συναρμογής Plus στο υλικό λείανσης και μόλις σκληρύνει καλύψτε με μία επιπλέον στρώση υλικού λείανσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ KERAKOLL

Φυσιογνωμία PVC με ειδικό λευκό πλέγμα Χημική φύση PVC με επεξεργασμένο υαλόπλεγμα Μήκος 2,5 m Ύψους συναρμογής 7 mm Πάχος PVC 1,4 mm ± 5% Μέσο πάχος επεξεργασμένου πλέγματος 0,52 mm Άνοιγμα βρόχου πλέγματος 3,5x3,8 ± 0,5 mm

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

- Προϊόν για επαγγελματική χρήση - Ακολουθείστε τυχόν κανονισμούς και ισχύουσες κατά τόπους νομοθεσίες - να τηρούνται οι υπάρχοντες αρμοί διαστολής - να διατηρείται σε στεγνό μέρος, να προστατεύεται από υγρασία, ακτίνες UV και πηγές θερμότητας - να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες μεταξύ -5 °C και +40 °C - εργαστείτε σε θερμοκρασίες μεταξύ των +5 °C και των +30 °C - για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στο παρόν έντυπο συμβουλευτείτε την Υπηρεσία Kerakoll Global Service +30-22620.49.700

Η συνεχής ανάπτυξη που επακολουθεί οδηγεί την εταιρία στην επέκταση των εργασιών της σχετικά με την οικοδομική αποκατάσταση, προσπαθώντας να δώσει λύσεις σε προβληματικές καταστάσεις στεγανοποίησης. Το Σεπτέμβριο του 2000 και τον Απρίλιο του 2006 η Kerakoll ολοκληρώνει την εξαγορά των μεριδίων σχετικών με την SLC και την Rankover, ηγέτιδων εταιριών στην Ευρώπη στον τομέα της αγοράς των φιλικών προς το περιβάλον συγκολλητικών υλικών και στον τομέα της αγοράς των υδατοδιαλυτών βερνικιών για παρκέ και των φυσικών διακοσμητικών βαφών φιλικών προς το περιβάλλον για το GreenBuilding και την ιστορική αποκατάσταση αντίστοιχα.


Η Kerakoll σήμερα:
• απασχολεί περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους, με μέσο όρο ηλικίας 35 έτη,
• διαθέτει 12 θυγατρικές ανά τον κόσμο,
• εξάγει σχεδόν το 40% της παραγωγής σε περισσότερες από 100 Χώρες,
• προμηθεύει 20.000 Trade Building και 5.000 Wood Flooring Center ανά τον κόσμο,
• προκειμένου να ικανοποιήσει τους 2.000.000 περίπου επαγγελματίες που επιλέγουν κάθε χρόνο να αγοράσουν κάποιο από τα προϊόντα Kerakoll.


Η φιλοσοφία πάνω στην οποία η Kerakoll βάσισε το όραμα της ήταν “πάντα να κάνει τη διαφορά μέσω μιας βιώσιμης καινοτομίας”. Η Kerakoll δημιούργησε στο πέρασμα των χρόνων μία δική της τεχνογνωσία και απέκτησε εμπειρίες που οδηγούν την επιχείρηση στην ηγεσία της παγκόσμιας αγοράς δομικών υλικών για το GreenBuilding αποτελώντας έτσι τον ιδανικό συνεργάτη σπουδαίων σχεδιαστών, διανομέων εξειδικευμένων προϊόντων και εταιρικών πελατών όπως οι McDonald’s, Armani, BMW, Ferrari, Zara, Diesel, Ikea, Mercedes, Dolce & Gabbana, Swatch και Coca Cola Europe.