Gavazzi OO98A πορτοκαλι Μεγέθυνση

Gavazzi OO98A πορτοκαλι

NEOTEX NEOTEX

672

Νέο

Ενισχυτικά αλκαλίμαχα υαλοπλέγματα του ιταλικού οίκου

More details

Άμεσα Διαθέσιμο

41,00 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Το προϊόν αυτό δεν αποστέλλεται με courier

Χρήσεις

  • Σοβάδες και κονιάματα όπου βρίσκονται σε επαφή δυο διαφορετικά δομικά υλικά (π.χ. μπετόν-τούβλο)
  • Επαλειπτικά και τσιμεντοειδή στεγανωτικά συστήματα
  • Σοβάδες σε θερμομονωτικά συστήματα με μονωτικές πλάκες από διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη, ορυκτοβάμβακα, κλπ
  • Σε μορφή αυτοκόλλητης υαλοταινίας για ενίσχυση στοκαρισμάτων, επαλείψεων και βαφών σε σημεία αρμών γυψοσανίδων – σοβάδων

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Υαλοπλέγματα διαφόρων προελεύσεων και απρόσωπων παραγωγών έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια την αγορά προσφερόμενα στη μισή τιμή! Δεν σας προβληματίζει;
Το γεγονός αυτό ενισχύεται από το ότι ναι μεν με μια πρώτη ματιά φαίνονται ίδια με της GAVAZZI και από τη στιγμή που τοποθετούνται δεν φαίνεται η λειτουργία τους!
−> μπορεί να εξοικονομήσετε σχεδόν 0,50 ευρώ/m2 από το υαλόπλεγμα, δηλαδή ένα αμελητέο ποσό στο
συνολικό κόστος μιας κατασκευής ή επισκευής. Μήπως όμως διακινδυνεύετε πολύ περισσότερα, καθώς δεν προσέξατε:

Σημεία προσοχής κατά την επιλογή υαλοπλέγματος :

  • Nα αποτελούνται από 100% υαλόινες και όχι από προσμίξεις θερμοπλαστικών που μειώνουν το κόστος
  • Να έχουν πλεχτεί σε σύγχρονα και αξιόπιστα μηχανήματα «αργαλειούς» που απορρίπτουν την παραμικρή αστοχία προλαμβάνοντας το ξήλωμα του πλέγματος κατά την χρήση
  • Να έχουν εμποτιστεί ομοιόμορφα με ειδικές ρητίνες που προστατεύουν αποτελεσματικά από τα αλκάλια του τσιμέντου
  • Να διαθέτουν έγκυρα πιστοποιητικά και να πληρούν τεχνικές προδιαγραφές όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πράξη σε κάθε ρολό που προσφέρεται στην αγορά Τα σημεία προσοχής αποτελούν και τα βασικά πλεονεκτήματα των υαλοπλεγμάτων της ιταλικής βιομηχανίας GAVAZZI που διαθέτει παγκόσμια ηγετική παρουσία χάρη στον ποιοτικό της προσανατολισμό.

Η NEOTEX® AEBE είναι μια αμιγώς ελληνική βιομηχανία που, από την ίδρυσή της το 1959, αποτελεί σημείο αναφοράς στη στεγάνωση & μόνωση, την προστασία δαπέδων και την επισκευή. Πάνω στα γερά θεμέλια της πρωτοπορίας, της εξειδίκευσης και της αξιοπιστίας, χτίζουμε, στη δεύτερη πεντηκονταετία μας, τα επόμενα σκαλοπάτια επιτυχίας.


Εξάλλου, αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι για έγκαιρες στρατηγικές αναπτυξιακές μας επιλογές, με πρώτιστη τη σταδιακή μετεξέλιξη μας από εισαγωγική-εμπορική επιχείρηση σε παραγωγική-εξωστρεφή εταιρεία με εξαγωγές σήμερα σε τουλάχιστον 35 χώρες σε τρεις ηπείρους συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με αξιόπιστα, καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα, ανταποκρινόμαστε σε κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές απαιτήσεις σε περιοχές του πλανήτη με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά μέσω των σύγχρονων υποδομών και της προσαρμοστικότητάς μας στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις.


Παράλληλα στη χώρα μας, αφουγκραζόμενοι έγκαιρα τα μηνύματα και τις τάσεις της αγοράς και αξιολογώντας τις ευκαιρίες και απειλές του εξωτερικού περιβάλλοντος, λανσάρουμε κάθε χρόνο στην αγορά καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας και τις κλιματολογικές συνθήκες της κάθε περιοχής και εποχής.


Η στρατηγική μας, σε συνδυασμό με τις ακόλουθες τακτικές και το δομημένο πλάνο μας, με σημαντικές νέες επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας μας και κόντρα στο ρεύμα της εποχής, μας καθιστούν ισχυροποιημένους. Οι επενδύσεις αφορούν σε διάφορα εταιρικά επίπεδα όπως η επέκταση των εγκαταστάσεών μας, η στελέχωση με αύξηση προσλήψεων εξειδικευμένου προσωπικού, η σύσταση νέων τμημάτων, η αύξηση επενδύσεων στην παραγωγή, την έρευνα και ανάπτυξη, τις εξαγωγές, το μάρκετινγκ κλπ. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην ισχυροποίησή μας σε όλους τους εφοδιαστικούς κρίκους με αποτέλεσμα την παροχή προστιθέμενης αξίας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των συνεργατών-πελατών μας, αλλά και της διασφάλισής τους σε όλα τα επίπεδα: εταιρική υπεροχή, προϊοντική αξιοπιστία, τεχνική υποστήριξη, τεχνογνωσία, διαφοροποίηση, εξυπηρέτηση, τιμολογιακή πολιτική, παρά το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.


Χωρίς να έχουμε θεωρήσει ποτέ ότι το χθες αποτελεί τη μοναδική εγγύηση για το αύριο, κοιτάμε μπροστά με θετική ενέργεια και αισιοδοξία!