Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν από το φυσικό κατάστημα μας στην Αθήνα.  Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε! . Παρακαλούμε πριν την επίσκεψη καλέστε μας για την διαθεσιμοτητα των προϊόντων καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς. Τα είδη θα παραμείνουν σε κράτηση για 3 εργάσιμες ημέρες.   

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 06:00 - 17:00, Σάββατο 06:00 - 15:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

2. Παράδοση με δικά μας μέσα

Αποστολή εντός Αττικής (εκτός νησιά) με το δικό μας μεταφορικό μέσο είναι δωρεάν ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας.  Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο βάρος ή όγκο, είναι εύθραυστα η ευαίσθητα, επιθυμείτε ειδικούς όρους παράδοσης (π.χ. παράδοση σε όροφο, παράδοση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα) μπορείτε να επικοινωνήσετε στo  για να κανονίσουμε μαζί τρόπο αποστολής και κόστος που σας εξυπηρετεί. 

3. Μεταφορική εταιρεία  

Η αποστολή παραγγελιών εκτός αττικής γίνεται με την μεταφορική/πρακτορείο του πελάτη και χρεώνεται, ο ίδιος, τα έξοδα αποστολής.
Για διευκόλυνση αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά (εντός αττικής) έως το πρακτορείο/μεταφορική που θα μας υποδείξετε.   Το πρόσθετο κόστος της μεταφορικής (το οποίο δεν γνωρίζουμε) επιβαρύνει τον πελάτη.

Τρόποι πληρωμής για παραλαβή μέσω μεταφορικής εταιρείας: α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό β. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

 Επίσης η εταιρεία « ΚΑΞΗΡΗΣ Π. ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΗΛΑ Ν. Ο.Ε.» δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές ή απώλειες από μεταφορική εταιρεία ή εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει υποδειχθεί από τον πελάτη.  

4. Click Away / Click in Shop

Οι αγορές θα γίνονται μόνο μέσω προαγοράς είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά με επιλογή στους τρόπους αποστολής "*παραλαβή από το κατάστημα"*.
Η επιχείρηση καταχωρεί την παραγγελία και αποστέλλει στον πελάτη μήνυμα, που θα φέρει τα εξής στοιχεία:
Επωνυμία, Διεύθυνση, ΑΦΜ, Χρονικό διάστημα παραλαβής.

Παρακαλούμε καλέστε μας για να κλείσουμε το ραντεβού σας στο 2106105428.

*Δεν* θα επιτρέπεται η ανταλλαγή χρημάτων και οι πληρωμές θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών με *POS*.

*Click away: Η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος* και μετά από ραντεβού και από ένα και μόνο άτομο.
Ισχύει ο κανόνας της απόστασης 2 μέτρων μεταξύ των πελατών ενώ έξω από το
κατάστημα μπορούν να βρίσκονται έως 9 άτομα παρόντα.
*Click in shop: Η παραλαβή θα γίνεται στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος με μέγιστο αριθμό πελατών 5 άτομα . Ισχύει ο κανόνας της απόστασης 2 μέτρων μεταξύ των πελατών
Επίσης θα πρέπει να έχετε μαζί σας το μήνυμα που αναγράφει τα στοιχεία της εταιρείας μας και την ώρα του ραντεβού σας.

  • 34fc6cef3eedc35b849d7a1ee01931c9.png