Revinex® Flex System  U 360 35kg Μεγέθυνση

Revinex® Flex System U 360 35kg

NEOTEX NEOTEX

737

Νέο

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων

More details

Άμεσα Διαθέσιμο

49,00 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Το προϊόν αυτό δεν αποστέλλεται με courier

Πεδία εφαρμογών

Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια και άλλα δομικά υποστρώματα. Αναμιγνύοντας το Α συστατικό του συστήματος  Revinex® Flex με νερό ή με το κατάλληλο πολυμερές (συστατικό Β), υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής σε διαφορετικές εργασίες υγρομόνωσης ανάλογα με τις απαιτήσεις του έργου.


Εκδόσεις


Σύστημα ενός συστατικού
Αναλογία ανάμιξης Revinex Flex + νερό = 25:7
Χρήσεις: Ιδανικό για υγρομόνωση σε χώρους υπογείων, τοιχία, φρεάτια, κλπ. Εσωτερική υγρομόνωση τοιχίων και δαπέδων από αρνητικές πιέσεις. Εξωτερική υγρομόνωση τοιχίων που πρόκειται να επιχωματωθούν.
Ιδιότητες: Αποτελεσματική, οικονομική υγρομόνωση σε καινούργιες και υφιστάμενες κατασκευές. Εύκολο στην εφαρμογή με απλή ανάμιξη με το νερό. Αντοχή στην θετική και αρνητική υδροστατική πίεση του νερού.

Συστήματα δύο συστατικών
Αναλογία ανάμιξης Revinex Flex + Revinex Flex FP = 25:7
Χρήσεις: Ιδανικό για υγρομόνωση σε χώρους υπογείων, τοιχία, φρεάτια, δεξαμενές (όχι ποσίμου νερού) ή γενικότερα όταν απαιτείται αυξημένη πρόσφυση. Εσωτερική υγρομόνωση τοιχίων και δαπέδων από αρνητικές πιέσεις. Εξωτερική υγρομόνωση τοιχίων που θα επιχωματωθούν.
Ιδιότητες: Ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών. Πολύ καλή πρόσφυση σε πολλά υποστρώματα όπως σκυρόδεμα, πέτρα, κεραμικά και τούβλα. Αντοχή στην θετική και αρνητική υδροστατική πίεση του νερού.
Αναλογία ανάμιξης Revinex Flex + Revinex Flex U360 = 25:10
Χρήσεις: Ιδανικό για ελαστική υγρομόνωση σε βεράντες, μπαλκόνια, πισίνες, μπάνια, κουζίνες, πριν την εφαρμογή κεραμικών πλακιδίων.
Ιδιότητες: Ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών. Πολύ καλή πρόσφυση σε πολλά υποστρώματα όπως σκυρόδεμα, πέτρα, κεραμικά και τούβλα.
Αναλογία ανάμιξης Revinex Flex + Revinex Flex ES = 25:12
Χρήσεις: Κατάλληλο για απαιτητικές εφαρμογές υγρομόνωσης με υψηλή ελαστικότητα σε βεράντες, μπαλκόνια κάτω από πλακίδια καθώς και σε εκτεθειμένες επιφάνειες όπως ταράτσες, στέγες κτλ.
Ιδιότητες: Αντοχή στην UV ακτινοβολία. Ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών. Πολύ καλή πρόσφυση σε πολλά υποστρώματα όπως σκυρόδεμα, πέτρα, κεραμικά και τούβλα.


Απόχρωση   

Γκρι


Συσκευασία

Revinex Flex : 25 kg χάρτινος σάκος (Συστατικό A)
Revinex Flex U 360: 10kg, πλαστικό δοχείο (Συστατικό B)

Η NEOTEX® AEBE είναι μια αμιγώς ελληνική βιομηχανία που, από την ίδρυσή της το 1959, αποτελεί σημείο αναφοράς στη στεγάνωση & μόνωση, την προστασία δαπέδων και την επισκευή. Πάνω στα γερά θεμέλια της πρωτοπορίας, της εξειδίκευσης και της αξιοπιστίας, χτίζουμε, στη δεύτερη πεντηκονταετία μας, τα επόμενα σκαλοπάτια επιτυχίας.


Εξάλλου, αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι για έγκαιρες στρατηγικές αναπτυξιακές μας επιλογές, με πρώτιστη τη σταδιακή μετεξέλιξη μας από εισαγωγική-εμπορική επιχείρηση σε παραγωγική-εξωστρεφή εταιρεία με εξαγωγές σήμερα σε τουλάχιστον 35 χώρες σε τρεις ηπείρους συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, με αξιόπιστα, καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα, ανταποκρινόμαστε σε κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές απαιτήσεις σε περιοχές του πλανήτη με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά μέσω των σύγχρονων υποδομών και της προσαρμοστικότητάς μας στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις.


Παράλληλα στη χώρα μας, αφουγκραζόμενοι έγκαιρα τα μηνύματα και τις τάσεις της αγοράς και αξιολογώντας τις ευκαιρίες και απειλές του εξωτερικού περιβάλλοντος, λανσάρουμε κάθε χρόνο στην αγορά καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας και τις κλιματολογικές συνθήκες της κάθε περιοχής και εποχής.


Η στρατηγική μας, σε συνδυασμό με τις ακόλουθες τακτικές και το δομημένο πλάνο μας, με σημαντικές νέες επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας μας και κόντρα στο ρεύμα της εποχής, μας καθιστούν ισχυροποιημένους. Οι επενδύσεις αφορούν σε διάφορα εταιρικά επίπεδα όπως η επέκταση των εγκαταστάσεών μας, η στελέχωση με αύξηση προσλήψεων εξειδικευμένου προσωπικού, η σύσταση νέων τμημάτων, η αύξηση επενδύσεων στην παραγωγή, την έρευνα και ανάπτυξη, τις εξαγωγές, το μάρκετινγκ κλπ. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στην ισχυροποίησή μας σε όλους τους εφοδιαστικούς κρίκους με αποτέλεσμα την παροχή προστιθέμενης αξίας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των συνεργατών-πελατών μας, αλλά και της διασφάλισής τους σε όλα τα επίπεδα: εταιρική υπεροχή, προϊοντική αξιοπιστία, τεχνική υποστήριξη, τεχνογνωσία, διαφοροποίηση, εξυπηρέτηση, τιμολογιακή πολιτική, παρά το συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.


Χωρίς να έχουμε θεωρήσει ποτέ ότι το χθες αποτελεί τη μοναδική εγγύηση για το αύριο, κοιτάμε μπροστά με θετική ενέργεια και αισιοδοξία!