ακρυλικα-χρωματα

SMALTOPLAST THERMO ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ VECHRO 10L

SMALTOPLAST THERMO
SMALTOPLAST THERMO
Κωδικός: 941
Κατασκευαστής: Vechro
Κατηγορίες: ακρυλικα-χρωματα
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Θερμοανακλαστικό, θερμοπροστατευτικό, αδιάβροχο ελαστομερές 100% ακρυλικό  χρώμα εξωτερικής χρήσης για τη βαφή και επαναβαφή επιφανειών με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και επιφανειών με προβλήματα τριχοειδών ρηγματώσεων.

941
79,50 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Κορυφαίας ποιότητας θερμοπραστατευτικό, θερμοανακλαστικό, αδιάβροχο ελαστομερές 100% ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης για τη βαφή ή επαναβαφή τοίχων, σοβάδων και μπετόν. Κατάλληλο για τη βαφή επιφανειών σε περιοχές με δυσμενείς καιρικές συνθήκες και επιφανειών με προβλήματα τριχοειδών ρηγματώσεων. Διατηρεί την ελαστικότητά του σε χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι -20οC, χωρίς να ξεφλουδίζει σε συνθήκες παγετού. Επίσης επιτρέπει στην τοιχοποιία να αναπνέει και έτσι συσσωρεύει λιγότερη υγρασία εσωτερικά, βοηθώντας στην καλύτερη ενεργειακή της απόδοση. Λόγω της σύνθεσής του προστατεύει τον υμένα του χρώματος από την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων ιδιαίτερα σε επιφάνειες με πρόβλημα υγρασίας. Το Smaltoplast THERMO συνδυάζει υψηλή λευκότητα, πολύ καλή καλυπτικότητα και απόδοση. Απλώνει θαυμάσια και δουλεύεται πολύ εύκολα. Παρουσιάζει υψηλή πρόσφυση και αντοχές στα αλκάλια και στην υγρασία και πολύ καλή αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες. Συμβάλει στην εξοικονόμηση ενέργειας, θερμοανακλώντας πιο αποτελεσματικά την ηλιακή ακτινοβολία σε όλο το φάσμα της (SRI=114). Πιστοποιημένο ψυχρό- ανακλαστικό χρώμα με TSR=90,6%. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Στιλπνότητα : ματ με στιλπνότητα <5 μονάδες στις 85ο . Ειδικό Βάρος : 1-1,04 kg/lt (λευκό). Απόδοση : 10–14 m2 /lt ανά στρώση ανάλογα με την επιφάνεια. Αραίωση : 0–10% σε όγκο με νερό ανάλογα με τη επιφάνεια και το μέγεθος των ρηγματώσεων. Κατηγορία VOC : «Χρώματα εξωτερικών τοίχων ορυκτών υποστρωμάτων». Τύπος Υ. Οριακή τιμή VOC = 40gr/lt. Μέγιστη περιεκτικότητα VOC προϊόντος έτοιμου προς χρήση = 29gr/lt. Στέγνωμα : Στεγνό στην αφή σε 2-4 ώρες. Επαναβαφή : 6-8 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί επιμηκύνονται κάτω από κρύες και υγρές καιρικές συνθήκες. Το χρώμα αποκτά την πλήρη αντοχή του μετά από 3-4 εβδομάδες. Αδιαβροχοποίηση : Το προϊόν θεωρείται «μη περατό» από το νερό κατηγορίας W3 σύμφωνα με το πρότυπο DΙΝ EN 1062-3 (<0,08gr/m2h) Αναπνοή : Το προϊόν θεωρείται «αναπνέον» κατηγορίας V2 σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 7783 (>98gr/m2 /24h) Αντίσταση στην ανάπτυξη μούχλας : Το προϊόν παρουσιάζει αντίσταση στην ανάπτυξη μούχλας σύμφωνα με ΕΝ15457 Αντοχή σε επιταχυνόμενη Κανένα πρόβλημα δημιουργίας σκασιμάτων, ξεφλουδίσματος, σχηματισμού φλύκταινων, κιμωλίασης ή αλλοίωσης απόχρωσης (ISO 4628) γήρανση (QUV weathering) ISO 16474-3 Γεφύρωση ρωγμών : Ελαστομερές κατηγορίας Α1 (230C) Πρόσφυση : Δύναμη αποκόλλησης >2,1 MPa (ISO 4624) Αποχρώσεις : Λευκό και χιλιάδες αποχρώσεις μέσω του συστήματος δημιουργίας αποχρώσεων ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ της VECHRO. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Λευκό & Αποχρώσεις 3lt, 10lt.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού