χρωματα-δαπεδου

VITEX CIMENTOL ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΧΡΩΜΑ ΔΙΑΛΥΤΟΥ ΛΕΥΚΟ 0.750 Lit

CIMENTOL
CIMENTOL
Κωδικός: 1030
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: χρωματα-δαπεδου

Τσιμεντόχρωμα ΔιαλύτουΑκρυλικό τσιμεντόχρωμα διαλύτου για εξωτερική χρήση, κατάλληλο για τοίχους, τσιμεντένια δάπεδα, κεραμίδια, γκαράζ, γήπεδα τένις κ.α. 

Διαθέσιμο σε λευκό και γκρι

Οι υπόλοιπες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας  

1030
6,00 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ακρυλικό τσιμεντόχρωμα διαλύτη ιδανικό για τη βαφή επιφανειών από μπετό, όπως τσιμεντοκολόνες, εμφανή μπετά, τσιμεντοκονίες, τσιμεντένια δάπεδα μεσαίας καταπόνησης, γκαράζ, γήπεδα τέννις, τοίχους, κεραμίδια κ.α. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Έχει ισχυρή πρόσφυση μεγάλη καλυπτικότητα και εξαιρετική σκληρότητα.

• Για τοίχους, τσιμεντένια δάπεδα, κεραμίδια κ.α.
• Ισχυρή πρόσφυση και σκληρότητα

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε λευκό και 8 ακόμη έτοιμες αποχρώσεις χρωματολογίου

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά.
Το Cimentol εφαρμόζεται απ’ ευθείας στο τσιμέντο χωρίς αστάρι. Πολύ απορροφητικές ή σαθρές επιφάνειες ασταρώνονται με Durovit.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 5% με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 ή πιστόλι airless με αραίωση 5% με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 20-40 λεπτά και επαναβάφεται μετά από 6-8 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).
Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα •Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις •Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο •Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα •Μακριά από παιδιά •Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε • Να διατηρείται ο περιέκτης ερμητικά κλειστός • Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον •Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού