ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων

ΑΣΤΑΡΙ SMALTODUR 15lt

ΑΣΤΑΡΙ SMALTODUR 15lt
ΑΣΤΑΡΙ SMALTODUR 15lt
Κωδικός: 1147
Κατασκευαστής: Vechro
Κατηγορίες: ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Ακρυλικό αστάρι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικές επιφάνειες. Λόγω της σύνθεσής του διεισδύει σε πορώδεις επιφάνειες όπως στόκοι, σοβάδες, παρετίνες, γυψοσανίδες, κόλλες, τσιμεντένιες επιφάνειες, τούβλα, τοίχους βαμμένους με παλαιά χρώματα και παράλληλα τις ισχυροποιεί.

1147
63,30 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ακρυλικό αστάρι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικές επιφάνειες. Λόγω της σύνθεσής του διεισδύει σε πορώδεις επιφάνειες όπως στόκοι, σοβάδες, παρετίνες, γυψοσανίδες, κόλλες, τσιμεντένιες επιφάνειες, τούβλα, τοίχους βαμμένους με παλαιά χρώματα και παράλληλα τις ισχυροποιεί. Μειώνει την απορροφητικότητα των επιφανειών αυτών και εξοικονομείται έτσι σημαντική ποσότητα τελικού χρώματος. Επιπλέον ενισχύει την πρόσφυση της επομένης στρώσης. Χρησιμοποιείται και ως αστάρι για μόνωση ταρατσών. Το αστάρι SMALTODUR συνιστάται αντί του παραδοσιακού τρόπου ασταρώματος με λινέλαιο, γιατί στεγνώνει γρήγορα και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου ή του αστάρι πλαστικού, γιατί επιτυγχάνει καλύτερη διείσδυση, πρόσφυση και αντοχές στα αλκάλια. Δουλεύεται μαλακά και απλώνει θαυμάσια. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εμφάνιση : Ματ με γυαλάδα 8-10 μονάδες στις 600 . Ειδικό βάρος : 0,83 – 0,85 kg/lt. Απόδοση : 10-15 m2 /lt ανά στρώση ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Αραίωση : 50–100% σε όγκο με διαλυτικό SMALTOLUX WHITE SPIRIT. Το ποσοστό της αραίωσης παίζει σπουδαίο ρόλο στη σωστή διείσδυση και εξαρτάται από τη φύση και το πορώδες της επιφάνειας. Για μόνωση ταρατσών συνιστάται αραίωση 20–40% σε όγκο. Κατηγορία VOC : «Συνδετικά αστάρια». Τύπος Δ. Οριακή τιμή VOC = 750 gr/lt. Μέγιστη περιεκτικότητα προϊόντος έτοιμου προς χρήση = 720 gr/lt. Πληροί τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας και μετά το έτος 2011. VOC ή ΠΟΕ: οργανικές πτητικές ενώσεις με σημείο βρασμού < 2500 C. Στέγνωμα : Επιφανειακά σε 1 – 1 ½ ώρες. Επαναβαφή : 3 – 5 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί επιμηκύνονται κάτω από κρύες και υγρές συνθήκες και όσο η απορροφητικότητα της επιφάνειας ελαττώνεται. Αντοχή σε Νερό- Αλκάλια Το αστάρι SMALTODUR είναι ανθεκτικό στα αλκάλια και το νερό. Αποχρώσεις : Άχρωμο - Διαφανές. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 1lt, 5lt και 15lt.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

   

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού