ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ, Vechro. Υδατοδιαλυτό αστάρι ακρυλικής βάσης 16,5 Lt

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ 16.50lt
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ 16.50lt
Κωδικός: 1150
Κατασκευαστής: Vechro
Κατηγορίες: ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΑΣΤΑΡΙ ΑΚΡΥΛΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

Το ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι υδατοδιαλυτό προϊόν βασισμένο σε ακρυλικές ρητίνες με πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα συγκρινόμενο με τα κοινά αστάρια πλαστικού

1150
49,70 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι υδατοδιαλυτό προϊόν βασισμένο σε ακρυλικές ρητίνες με πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα συγκρινόμενο με τα κοινά αστάρια πλαστικού. Είναι κατάλληλο για εσωτερική ή εξωτερική χρήση και μπορεί να επαναβαφεί με οποιοδήποτε πλαστικό ή ακρυλικό χρώμα. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες όπως είναι ο σοβάς, το τσιμέντο, το αμιαντοτσιμέντο, σπατουλαριστοί τοίχοι κ.λ.π. Μειώνει δραστικά στην απορροφητικότητα των επιφανειών αυτών και εξοικονομείται έτσι σημαντική ποσότητα τελικού χρώματος. Δουλεύεται μαλακά και απλώνει θαυμάσια. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ειδικό βάρος : 1,02 – 1,04 kg/lt. Απόδοση : 7–9 mP 2 P /lt ανά στρώση ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Αραίωση : 50 – 300% σε όγκο με νερό ανάλογα με τη φύση και το πορώδες της επιφάνειας. Κατηγορία VOC : «Συνδετικά αστάρια». Τύπος Υ. Οριακή τιμή VOC = 30gr/lt. Μέγιστη περιεκτικότητα προϊόντος έτοιμου προς χρήση = 2gr/lt. Πληροί τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας και μετά το έτος 2011. VOC ή ΠΟΕ: οργανικές πτητικές ενώσεις με σημείο βρασμού < 250P 0 PC. Στέγνωμα : Στεγνό στην αφή σε 1 – 1 ½ ώρες Επαναβαφή : 4 – 6 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί επιμηκύνονται κάτω από κρύες και υγρές συνθήκες και όσο η απορροφητικότητα της επιφάνειας ελαττώνεται. Αντοχή σε νερό- αλκάλια : Το ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι ανθεκτικό στα αλκάλια και το νερό. Αποχρώσεις : Διαφανές. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 750 ml, 3lt, 10lt & 16,5lt. 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού