βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-νερου

VITEX - VELATURA ECO ΑΣΤΑΡΙ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΝΕΡΟΥ 2.5L

ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ ECO 2.5lt
ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ ECO 2.5lt
Κωδικός: 1254
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-νερου

Οικολογικό λευκό, ματ υδατοδιαλυτό υπόστρωμα με βάση τροποποιημένες ρητίνες νέας τεχνολογίας. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1254
23,90 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οικολογικό λευκό, ματ υδατοδιαλυτό υπόστρωμα με βάση τροποποιημένες ρητίνες νέας τεχνολογίας. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, όπως ξύλο, γυαλί, σκληρό PVC, αλουμίνιο, γαλβανιζέ και κατάλληλα ασταρωμένες μεταλλικές επιφάνειες. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης, καλύπτει και γεμίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια προσφέροντας εξαιρετική πρόσφυση ακόμη και σε παλιές βαμμένες επιφάνειες. Είναι άοσμο, απλώνει ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει βενιές και ματίσεις και τρίβεται εύκολα. Επαναβάφεται με χρώμα νερού αλλά και με χρώματα διαλύτη της Vitex.

 

  • Οικολογικό υπόστρωμα για κάθε βερνικόχρωμα
  • Γρήγορο στέγνωμα
  • Πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες
  • Εξαιρετικό τρίψιμο

 

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε λευκό.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά.

Σε καινούργιες ξύλινες επιφάνειες αφαιρούνται οι ρόζοι από και εμποτίζονται με συντηρητικό Diaxyl Νερού.

Για το στοκάρισμα των οπών και σπατουλάρισμα τυχόν ρωγμών χρησιμοποιείται Ακρυλικό Στόκο Οικοδομών.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία ή δύο στρώσεις με ρολό, πινέλο με αραίωση 5-10% με νερό ή πιστόλι airless με αραίωση 10 - 15% με νερό. Σε περίπτωση εφαρμογής σκουρόχρωμων αποχρώσεων τελικού χρώματος, μπορείτε να ασταρώσετε αρχικά την επιφάνεια με Βελατούρα Eco ως έχει ή χρωματισμένη ελαφρά στον τόνο της επιθυμητής τελικής απόχρωσης, μέσω του συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Colorfull της Vitex. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.

Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 30-60 λεπτά και επαναβάφεται μετά από 6-8 ώρες. Αφού στεγνώσει πλήρως, λειαίνεται με κατάλληλο γυαλόχαρτο, απομακρύνεται η σκόνη και εφαρμόζεται βερνικόχρωμα νερού ή διαλύτου της Vitex. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Μετά την εφαρμογή του χρώματος, σφραγίστε καλά το δοχείο και αποθηκεύστε το σε θερμοκρασίες μεταξύ 5oC και 35oC για μελλοντική χρήση.

Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό και αν χρειάζεται με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Μην αδειάζετε τα υγρά πλύσης στον υδροφόρο ορίζοντα. Απαιτείται ειδικός χειρισμός των περισσευμάτων των χρωμάτων, να μην απορρίπτονται με τα οικιακά απορρίμματα ή να χύνονται. Ζητήστε συμβουλές από την τοπική αυτοδιοίκηση για την διάθεση και αποκομιδή τους.

Mακριά από παιδιά •Αποφεύγετε να αναπνέετε ατμούς/ εκνεφώματα •Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν •Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο •Να φοράτε προστατευτικά γάντια •Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Περιέχει βιοκτόνο προϊόν: Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1), BIT και Methylisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Δελτίο δεδομένων ασφαλείας παρέχεται εφόσον ζητηθεί. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού