βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

VITEX VELATURA ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ ΔΙΑΛΥΤΗ ΛΕΥΚΗ 2.5Lt ( ΞΥΛΟ - ΤΟΙΧΟΣ )

ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ 2.5lt
ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ 2.5lt
Κωδικός: 1256
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

Υπόστρωμα για ξύλινες επιφάνειες. Καλύπτει και γεμίζει αποτελεσματικά την επιφάνεια, και τρίβεται εύκολα. Προετοιμάζει άψογα την επιφάνεια για την τελική βαφή με βερνικοχρώματα νερού ή διαλύτου.

1256
16,40 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Λευκό, ματ αλκυδικό υπόστρωμα διαλύτη βερνικοχρωμάτων, κατάλληλο για την προετοιμασία ξύλινων επιφανειών και τοίχων. Δημιουργεί ιδανική επιφάνεια για τελείωμα με βερνικοχρώματα (Verolac, Platinum, Aquavit). Προσφέρει λευκότητα, υψηλή καλυπτικότητα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει μαλακό δούλεμα, τέλειο άπλωμα και εύκολο τρίψιμο.

• Υψηλή καλυπτικότητα
• Εξαιρετικό άπλωμα – δούλεμα – τρίψιμο

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε λευκό.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά.
Σε καινούργιες ξύλινες επιφάνειες αφαιρούνται οι ρόζοι και εμποτίζονται με συντηρητικό Diaxyl Décor.
Για το στοκάρισμα των οπών και σπατουλάρισμα τυχόν ρωγμών χρησιμοποιείται Ακρυλικό Στόκο Οικοδομών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία ή δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 3% με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 ή πιστόλι airless με αραίωση 3% με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 2-3 ώρες και επαναβάφεται μετά από 16-18 ώρες. Αφού στεγνώσει πλήρως, λειαίνεται με κατάλληλο γυαλόχαρτο, απομακρύνεται η σκόνη και εφαρμόζεται βερνικόχρωμα νερού ή διαλύτου της Vitex. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).
Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

  

∆ηλώσεις επικινδυνότητας: H226 Υγρό και ατµοί εύφλεκτα. H319 Προκαλεί σοβαρό οφθαλµικό ερεθισµό. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα •Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. •Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο •Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα •Μακριά από παιδιά •Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε • Να διατηρείται ο περιέκτης ερμητικά κλειστός •Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο • Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/ γιατρό αν αισθανθείτε αδιαθεσία. •Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς. Περιέχει Υδρογονάνθρακες, C9-C11, n-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλικοί, <2% αρωματικοί. Περιέχει: Δις (2-αιθυλεξανοϊκο) κοβάλτιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού