βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

Vitex Heavy Metal Silicon Σιλικονούχο Αντισκωριακό Ντουκόχρωμα Διαλύτη - 2.5 ltr / 710 Λευκό / ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ

HEAVY METAL SILICON  2.5lt
HEAVY METAL SILICON  2.5lt
Κωδικός: 1265
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

Σιλικονούχο ντουκόχρωμα υψηλών αντοχών κατάλληλο για κάθε μεταλλική επιφάνεια που πρέπει να αντέξει στο χρόνο. Υψηλή καλυπτικότητα και γυαλάδα αμετάβλητη στο πέρασμα του χρόνου. Κορυφαία σκληρότητα χωρίς προσθήκη σκληρυντή.

1265
26,10 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σιλικονούχο αντισκωριακό ντουκόχρωμα διαλύτη, υψηλής αντοχής, κατάλληλο για εξωτερικές μεταλλικές επιφάνειες. Έχει μεγάλη σκληρότητα, χωρίς να απαιτεί προσθήκη σκληρυντή, καλυπτικότητα και γυαλάδα που παραμένει αμετάβλητη στο πέρασμα του χρόνου. Οι αποχρώσεις του μένουν αναλλοίωτες στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το πλύσιμο. Δουλεύεται μαλακά, απλώνει πολύ καλά και επαναβάφεται με οποιοδήποτε αλκυδικό ή ακρυλικό βερνικόχρωμα.

• Σιλικονούχο ντουκόχρωμα
• Κορυφαία σκληρότητα
• Υψηλής αντοχής
• Γυαλιστερό / Σατινέ σε: Λευκό, μαύρο, κυπαρισσί
• Μεταλιζέ σε: Gold, Silver, Bronze

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται λευκό, μαύρο και κυπαρισσί σε γυαλιστερό και σατινέ φινίρισμα, σε gold, bronze και silver σε γυαλιστερό φινίρισμα και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Colorfull της Vitex.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300, να είναι στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο.
Οι μεταλλικές επιφάνειες ασταρώνονται με αντισκωριακό αστάρι (Anti-Rust Primer, Μίνιο Νέου Τύπου ή Αστάρι Μετάλλων).
Οι μεταλλικές γυαλιστερές επιφάνειες (γαλβανισμένες, αλουμινίου, κ.λ.π.) ασταρώνονται με Αστάρι Γυαλιστερών Επιφανειών ή Wash Primer.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 5% με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 ή πιστόλι airless με αραίωση 5% με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 2-3 ώρες και επαναβάφεται μετά από 16-18 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Επιφάνειες βαμμένες με Heavy Metal Silicon πλένονται μετά την πάροδο 30 ημερών από τη βαφή τους.
Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

    

∆ηλώσεις επικινδυνότητας: H226 Υγρό και ατµοί εύφλεκτα. H373 Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταµένη ή επανειληµµένη έκθεση. H319 Προκαλεί σοβαρό οφθαλµικό ερεθισµό. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. H412 Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισµούς, µε µακροχρόνιες επιπτώσεις.

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα • Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό •Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη •Προκαλεί βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση.• Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις •Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο •Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα •Μακριά από παιδιά •Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε •Μην αναπνέετε ατμούς / εκνεφώματα •Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο •Φυλάσσεται κλειδωμένο •Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς. Περιέχει Υδρογονάνθρακες, C9-C12, n-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλικοί, αρωματικοί (2-25%) & Υδρογονάνθρακες, C9-C11, n-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλικοί, <2% αρωματικοί. Περιέχει δις (2-αιθυλεξανοϊκό) κοβάλτιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού