βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

Vitex Βερνικόχρωμα Super Syntol 2.5lt Λευκό

SUPER SYNTOL  2.5lt
SUPER SYNTOL  2.5lt
Κωδικός: 1266
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

Αλκυδικό ντουκόχρωμα με υψηλή αντοχή, καλυπτικότητα και γυαλάδα. Ειδικό για τη βαφή οχημάτων, μηχανημάτων και άλλων μεταλλικών κατασκευών.

1266
19,30 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υψηλής ποιότητας, χρώμα συνθετικών ρητινών, μεγάλης αντοχής, ιδανικό για την βαφή οχημάτων, μηχανημάτων και μεταλλικών κατασκευών. Έχει μεγάλη σκληρότητα, καλυπτικότητα και γυαλάδα που διατηρείται αμετάβλητη. Λόγω της ειδικής του σύστασης αποτελεί άριστο αντιδιαβρωτικό φινίρισμα για κάθε είδους μεταλλική επιφάνεια. Οι αποχρώσεις του μένουν αναλλοίωτες στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το πλύσιμο. Δουλεύεται μαλακά, απλώνει πολύ καλά και προσφέρει προστασία και ομορφιά.

• Άριστης ποιότητας αλκυδικό χρώμα
• Υψηλή αντοχή
• Σκληρότητα
• Για βαφή οχημάτων, μηχανημάτων κ.α.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300, να είναι στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο.
Οι μεταλλικές επιφάνειες ασταρώνονται με αντισκωριακό αστάρι (Anti-Rust Primer, Μίνιο Νέου Τύπου ή Αστάρι Μετάλλων).
Οι μεταλλικές γυαλιστερές επιφάνειες (γαλβανισμένες, αλουμινίου, κ.λ.π.) ασταρώνονται με Αστάρι Γυαλιστερών Επιφανειών ή Wash Primer.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 5% με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 ή πιστόλι airless με αραίωση 5% με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 2-3 ώρες και επαναβάφεται μετά από 20-24 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Επιφάνειες βαμμένες με Super Syntol πλένονται μετά την πάροδο 30 ημερών από τη βαφή τους.
Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

  

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα • Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό • Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.
• Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις •Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο.• Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα • Μακριά από παιδιά • Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε • Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο • Φυλάσσεται κλειδωμένο • Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς. Περιέχει Υδρογονάνθρακες, C9-C11, n-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλικοί, <2% αρωματικοί. Περιέχει δις (2-αιθυλεξανοϊκό) κοβάλτιο Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού