βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-νερου

Vitex Aquavit Eco Ριπολίνη Νερού Πολυουρεθάνης - Λευκό - Γυαλιστερό - 2,5L

AQUAVIT ECO 2.5lt
AQUAVIT ECO 2.5lt
Κωδικός: 1253
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-νερου

Πιστοποιημένη οικολογική, ριπολίνη νερού, εξαιρετικής λευκότητας με μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα. Απλώνει ομοιόμορφα, χωρίς να αφήνει βενιές και ματίσεις. Έχει άριστη πρόσφυση ακόμα και σε επιφάνειες βαμμένες με αλκυδικό χρώμα (λαδομπογιά). 

1253
27,40 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πολυουρεθανικό ακρυλικό οικολογικό αντιμικροβιακό βερνικόχρωμα νερού κατάλληλο για εσωτερικές αλλά και εξωτερικές από ξύλο, μέταλλο, σοβά, γυαλί, PVC, αλουμίνιο, γαλβανισμένες, κ.λ.π. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ε.Ε., σύμφωνα με το πρότυπο EN 71-3 για τη μη μετανάστευση βαρέων μετάλλων από παιδικά παιχνίδια και αντικείμενα και από το Industrial Microbiological Services Ltd για την αντιμικροβιακή-αντιβακτηριακή του δράση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22196. Εφαρμόζεται εύκολα, απλώνει ομοιόμορφα, χωρίς να αφήνει βενιές και ματίσεις. Έχει εξαιρετική λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα, εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο και άριστη πρόσφυση ακόμα και σε επιφάνειες βαμμένες με αλκυδικό χρώμα (λαδομπογιά). Είναι χαμηλής οσμής κατά την εφαρμογή του διότι δεν περιέχει αμμωνία ή άλλες επικίνδυνες ουσίες, όπως αρωματικούς υδρογονάνθρακες, ελεύθερη φορμαλδεΰδη, βαρέα μέταλλα ή αλκυλοφαινολαιθοξυλικές ενώσεις.

 

Oικολογική Ριπολίνη Νερού πολυουρεθάνης   

               

●  Πιστοποιημένη Οικολογική & Αντιμικροβιακή

●  Κατηρία Α+ στην ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων

●  Ενισχυμένη με UV φίλτρα για τη μέγιστη αντοχή στην εξωτερική χρήση            

●  Με πολυουρεθάνη για βέλτιστη σχέση σκληρότητας & ελαστικότητας

● Πιστοποιημένη κατάλληλη για παιδικά δωμάτια/έπιπλά/παιχνίδια και για χώρους υγιεονομικού ενδιαφέροντος                

● Ιδανική για χώρους υψηλής διέλευσης              

      
 

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το Aquavit PU Eco λόγω της ειδικής του σύστασης αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στον υμένα του χρώματος με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για χώρους που απαιτούνται ασηπτικές – υγιεινές συνθήκες όπως παιδικά δωμάτια, νοσοκομεία, μαιευτήρια, χειρουργεία, ιατρεία, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γυμναστήρια, αποθήκες τροφίμων, ξενοδοχεία κ.α.

 

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται λευκό και απεριόριστος αριθμός αποχρώσεων μέσω του συστήματος δημιουργίας αποχρώσεων Vitex Coloring σε γυαλιστερό /σατινέ /ματ φινίρισμα.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς λάδια ή σκουριές και να έχουν λειανθεί.

Οι ξύλινες επιφάνειες, μετά την κατάλληλη προεργασία (πέρασμα με συντηρητικό ξύλου Diaxyl Νερού, στοκάρισμα, σπατουλάρισμα με Acrilic Putty και λείανση), ασταρώνονται με Velatura Eco. Στη συνέχεια, τρίβεται η επιφάνεια με κατάλληλο γυαλόχαρτο και απομακρύνεται η σκόνη.

Καινούργιες επιφάνειες από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, κ.λπ., καθώς και σπατουλαρισμένες επιφάνειες ασταρώνονται με Acrylan Unco Eco.

Επιφάνειες λερωμένες από νικοτίνη, κάπνα, μαρκαδόρους, καφέδες και άλλα είδη λεκέδων ασταρώνονται με Blanco Eco.

Οι μεταλλικές επιφάνειες ασταρώνονται με αντισκωριακό αστάρι (Anti-Rust Primer, Μίνιο Νέου Τύπου ή Αστάρι Μετάλλων).

Οι μεταλλικές γυαλιστερές επιφάνειες (γαλβανισμένες, αλουμινίου, κ.λ.π.) ασταρώνονται με Velatura Eco.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 5-10% με νερό ή πιστόλι airless με αραίωση 10-15% με νερό. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.

Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 1-2 ώρες και επαναβάφεται μετά από 6-8 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).

Μετά την εφαρμογή του χρώματος, σφραγίστε καλά το δοχείο και αποθηκεύστε το σε θερμοκρασίες μεταξύ 5oC και 38oC για μελλοντική χρήση. Επιφάνειες βαμμένες με Aquavit PU Eco πλένονται χρησιμοποιώντας μαλακό σφουγγάρι με νερό και σε περίπτωση επίμονων λεκέδων με απαλό, άχρωμο απορρυπαντικό, μετά την πάροδο τουλάχιστον τριών εβδομάδων από τη βαφή τους.

Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό και αν χρειάζεται με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Μην αδειάζετε τα υγρά πλύσης στον υδροφόρο ορίζοντα. Απαιτείται ειδικός χειρισμός των περισσευμάτων των χρωμάτων, να μην απορρίπτονται με τα οικιακά απορρίμματα ή να χύνονται. Ζητήστε συμβουλές από την τοπική αυτοδιοίκηση για την διάθεση και αποκομιδή τους.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού