υλικα-για-βιομηχανικα-δαπεδα

NEOFLOOR 25 kg

NEOFLOOR 25 kg
NEOFLOOR 25 kg
Κωδικός: 2099
Κατασκευαστής: Neotex
Κατηγορίες: υλικα-για-βιομηχανικα-δαπεδα

Αυτοεπιπεδούμενο χυτό τσιμεντοκονίαμα δαπέδων

2099
22,20 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Περιγραφή Προϊόντος

To Neofloor® είναι χυτό αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές κονίαμα για εξομαλύνσεις-επιδιορθώσεις δαπέδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάχος 1-7mm δίνοντας μία λεία τελική επιφάνεια.
 

Εφαρμογές

  • Εξομάλυνση και επιπέδωση υφισταμένου δαπέδου εσωτερικού χώρου από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονία, μωσαϊκό κλπ. με στόχο την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων, πλακιδίων φυσικής πέτρας, πλαστικών δαπέδων, ξύλινων παρκέτων φυσικών ή συνθετικών, μοκέτας κλπ.
  • Τελική επίστρωση δαπέδων με μέση κυκλοφορία, όπως αποθήκες κατοικιών, πατάρια και λοιποί βοηθητικοί χώροι.


Κατανάλωση: 1,7kg/m2/mm

Τρόπος Εφαρμογής Προετοιμασία επιφάνειας: Το υπόστρωμα πρέπει να είναι καθαρό από σκόνη, ελεύθερο από σαθρά υπολείμματα, λίπη, έλαια ή άλλους ρύπους , που μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στην πρόσφυση του υλικού. Τα ρηγματωμένα δάπεδα τα επισκευάζουμε προηγουμένως σφραγίζοντας τις ρωγμές με το επισκευαστικό κονίαμα Neorep®, έτσι ώστε αυτές να μην μεταφερθούν στο αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο. Για να επιτύχουμε καλύτερη πρόσφυση, συστήνεται ιδιαίτερα η προσθήκη 1 μέρους γαλακτώματος Revinex®: 3 μερών νερού στο Neofloor® (6kg υγρό μίγμα /25kg Neofloor®). Εφαρμόζουμε το μίγμα ως αστάρι με βούρτσα. Το Neofloor® Neofloor® ρίχνεται στο δάπεδο μετά το στέγνωμα του ασταριού. Εφαρμογή: Αναμιγνύουμε 25kg υλικού με 3,7-3,9kg νερού, ρίχνοντας το υλικό μέσα στο νερό, μέχρις ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής μάζα χωρίς σβώλους. Καλύτερη ανάμιξη επιτυγχάνεται με το επαγγελματικό ηλεκτρικό δράπανο και το εξάρτημα μίξερ σε χαμηλές ταχύτητες (περίπου 400 – 500 στροφές / min), καθώς οι υψηλές ταχύτητες τραβάνε αέρα μέσα στο μίγμα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φυσαλίδες και κατά συνέπεια αδύνατα σημεία μέσα στη μάζα του κονιάματος. Αφήνουμε το μίγμα να ωριμάσει για 5 λεπτά και αναμιγνύουμε εκ νέου. Το μίγμα παραμένει εργάσιμο για 30 λεπτά (για περαιτέρω εργασιμότητα θα πρέπει να αναμιχθεί ξανά). Ακολούθως ρίχνουμε το έτοιμο υλικό στο δάπεδο και το υποβοηθούμε να κατανεμηθεί, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο λαστιχένιο καθαριστήρα τζαμιών ή την ίσια πλευρά ανοξείδωτης σπάτουλας μεγάλης επιφάνειας. Απεγκλωβισμός των πιθανών φυσαλίδων από το τελικό προϊόν (κυρίως για μεγάλα πάχη) μπορεί να επιτευχθεί με ειδικό ακιδωτό ρολό. Αν είναι επιθυμητή επίτευξη πάχους μεγαλύτερου από 7mm σε μια στρώση, μπορεί, με προσθήκη άμμου μέγιστου κόκκου 2,4 έως 4mm σε αναλογία μέχρι 30%, να επιτευχθεί επίστρωση Neofloor® μέχρι 20mm. Το νωπό διαστρωμένο υλικό πρέπει να προστατεύεται από έκθεση στον ήλιο, στον παγετό ή σε ισχυρό ρεύμα αέρα μέχρι να σκληρυνθεί. Ο καθαρισμός των εργαλείων γίνεται με νερό.

Ιδιαίτερες συστάσεις ➢ Χαμηλές θερμοκρασίες και υγρασία κατά την εφαρμογή επιμηκύνουν το χρόνο πήξης του κονιάματος, ενώ οι υψηλές τον μειώνουν. ➢ Δάπεδα που εμφανίζουν μόνιμη υγρασία πρέπει να στεγανοποιηθούν με μίγμα επαλειφόμενου τσιμεντοειδούς Neopress® Crystalγαλακτώματος Revinex® πριν τη χρήση του Neofloor®. ➢ Η προσθήκη 1,5kg Revinex® αντί για νερό στα 25kg Neofloor® (1,5kg Revinex®: 2,4Kg νερό/25kg Neofloor®) διευκολύνει την επιπέδωση του κονιάματος και εμποδίζει την ανάπτυξη τριχοειδών ρωγμών. ➢ Το υλικό δεν μπορεί να εφαρμοσθεί πάνω σε μεταλλικές ή ξύλινες επιφάνειες. Συσκευασία Σακιά των 25 kg Συνθήκες Αποθήκευσης / Διάρκεια Ζωής 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής αποθηκευμένο στην αρχική, κλειστή και σφραγισμένη συσκευασία, σε ξηρές και δροσερές συνθήκες, προστατευμένο από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία και τον παγετό. Καθαρισμός εργαλείων Καθαρίστε όλα τα εργαλεία και τα εξαρτήματα εφαρμογής με νερό αμέσως μετά τη χρήση και πριν την πήξη του προϊόντος. Οδηγίες προφύλαξης Μακριά από παιδιά-Χρησιμοποιείστε προστατευτικό εξοπλισμό ή γάντια - Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετε με άφθονο νερό. Βοηθητικά Υλικά ➢ Neorep®: Σακιά 25kg

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού