ειδικα-προιοντα

Αντιοξειδωτικό υπόστρωμα Vitex Minio 2,5lt

MINIO 2.5lt
MINIO 2.5lt
Κωδικός: 1277
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: ειδικα-προιοντα

Αντιοξειδωτικό υπόστρωμα με βάση αλκυδικές ρητίνες και ισχυρά αντιδιαβρωτικά πιγμέντα. Πλήρης προστασία κατά της οξείδωσης των μετάλλων με άριστη καλυπτικότητα και πρόσφυση. Το ΜΙΝΙΟ νέου τύπου είναι προϊόν νέας τεχνολογίας και δεν περιέχει μόλυβδο.

1277
19,00 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αντιοξειδωτικό υπόστρωμα διαλύτη με βάση αλκυδικές ρητίνες και ισχυρά αντιδιαβρωτικά πιγμέντα. Προσφέρει υψηλή καλυπτικότητα και άριστη πρόσφυση στο μέταλλο. Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε αντιδιαβρωτικό πιγμέντο, παρέχει πλήρη προστασία κατά της οξείδωσης.

• Ισχυρά αντιδιαβρωτικά πιγμέντα
• Προστασία κατά της οξείδωσης
• ΔΕΝ περιέχει μόλυβδο

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε πορτοκαλί.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300, να είναι στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία ή δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 5% με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 ή πιστόλι airless με αραίωση 5% με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 45-60 λεπτά και επαναβάφεται μετά από 20-24 ώρες. Αφού στεγνώσει πλήρως, λειαίνεται με κατάλληλο γυαλόχαρτο, απομακρύνεται η σκόνη και εφαρμόζεται βερνικόχρωμα νερού ή διαλύτου της Vitex. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).
Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα •Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο •Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα •Μακριά από παιδιά •Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε •Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο •Φυλάσσεται κλειδωμένο •Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού