επαλλειπτικα

Μονωτικό Ακρυλικό Στεγανωτικό Ταράτσας NEOTEX - SILATEX SUPER 12 Kg

SILATEX SUPER 12 kg Λευκό
SILATEX SUPER 12 kg Λευκό
Κωδικός: 3004
Κατασκευαστής: Neotex
Κατηγορίες: επαλλειπτικα
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Ακρυλικό επαλειπτικό στεγανωτικό ταρατσών υψηλής ελαστικότητας και αντοχής

3004
31,30 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Πεδία Εφαρμογών  Ταράτσες (από σκυρόδεμα, τσιμεντόπλακες, μωσαϊκό ή τσιμεντοκονία)  Κεραμίδια και κορφιάδες στεγών  Μεταλλικές επιφάνειες  Εξωτερικά τοιχία  Σωλήνες κλιματισμού  Παλιά ασφαλτόπανα ή ασφαλτικά κεραμίδια που έχουν υποστεί γήρανση από την ηλιακή ακτινοβολία

Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα  Παρέχει στεγανότητα δημιουργώντας μια συνεχή μεμβράνη που σκεπάζει τις τριχοειδείς ρωγμές  Οικονομικό και εύκολο στην εφαρμογή ακόμα και από ανειδίκευτο προσωπικό  Αντέχει σε σκληρές συνθήκες (π.χ. σε παραθαλάσσιες και βιομηχανικές περιοχές)  Υδατοδιαλυτό και ενός συστατικού  Δεν επηρεάζεται από την υπεριώδη ακτινοβολία  Προσφέρει αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας (το λευκό χρώμα) μειώνοντας τη ζέστη στο εσωτερικό του σπιτιού τους θερινούς μήνες  Διατηρεί την ελαστικότητα του  Πρακτικό στην αποθήκευση με υψηλό χρόνο ζωής  Συμβατό με παλαιότερα στεγανωτικά συστήματα  Πιστοποιημένο με CE (EN 1504-2)

Τρόπος εφαρμογής Προετοιμασία επιφάνειας: Η επιφάνεια πρέπει να είναι σταθερή, καθαρή, στεγνή, προστατευμένη από ανερχόμενη υγρασία και απαλλαγμένη από σκόνη, λάδια, λίπη και σαθρά υλικά. Τυχόν σαθρά υλικά και παλιότερες επικαλύψεις πρέπει να απομακρύνονται προσεκτικά με κατάλληλο μηχανικό ή χημικό τρόπο. Ανάλογα με το υπόστρωμα, ενδέχεται να απαιτηθεί κατάλληλη μηχανική προεργασία, προκειμένου να εξομαλυνθούν οι ανωμαλίες, να ανοιχθούν οι πόροι και να δημιουργηθούν οι βέλτιστες συνθήκες πρόσφυσης. Οι επιφάνειες θα πρέπει να είναι επίπεδες, λείες και συνεχείς (δηλ. χωρίς οπές, ρωγμές, κτλ.). Στην αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να επισκευάζονται με κατάλληλα επισκευαστικά υλικά. Αστάρωμα: Πριν από την εφαρμογή του Silatex® Super, συνιστάται η εφαρμογή του κατάλληλου ασταριού της ΝΕΟΤΕΧ®, ανάλογα με το υπόστρωμα. Στην περίπτωση των τσιμεντοειδών υποστρωμάτων, προτείνεται η εφαρμογή του Revinex® αραιωμένου με νερό σε αναλογία Revinex®:Νερό- 1:4 ή η χρήση ενός εκ των ασταριών διαλύτου Silatex® Primer ή Vinyfix® Primer. Εφαρμογή: Μετά το αστάρωμα της επιφάνειας, το Silatex® Super εφαρμόζεται, αφού αναδευτεί καλά, σε δύο τουλάχιστον στρώσεις με διαφορετική ή κάθετη κατεύθυνση μεταξύ τους, με βούρτσα, ρολό ή πιστόλι airless. Η πρώτη στρώση αραιώνεται σε ποσοστό 5% με καθαρό νερό. Η δεύτερη (και κάθε επόμενη) ακολουθεί μετά από 24 ώρες χωρίς αραίωση.

Ιδιαίτερες συστάσεις  Συνθήκες εφαρμογής: Υγρασία υποστρώματος <4% / Σχετική ατμοσφαιρική υγρασία <80% / Θερμοκρασία ατμόσφαιρας και υποστρώματος: από +8°C έως +35°C  Το Silatex® Super δεν μπορεί να εφαρμόζεται υπό συνθήκες υγρασίας ή όταν προβλέπεται ότι θα επικρατήσει υγρός καιρός για τις επόμενες 48 ώρες.  Για μεγαλύτερες απαιτήσεις και σε περιπτώσεις κάλυψης ρωγμών πάνω από 1,5mm, καθώς και στις τομές τοίχωνδαπέδου, το Silatex® Super συνιστάται να ενισχυθεί με το πολυεστερικό ύφασμα Neotextile®. Στην περίπτωση αυτή απαιτούνται τουλάχιστον 3 στρώσεις υλικού. Καθαρισμός εργαλείων – Αφαίρεση κηλίδων Αμέσως μετά τη χρήση με νερό. Σε περίπτωση σκλήρυνσης υλικού, με μηχανικά μέσα Αποχρώσεις Λευκό (RAL 9003) Εκδόσεις Silatex® Nordic, σε κεραμιδί απόχρωση Συσκευασία 12kg, 5kg και 1kg σε πλαστικά δοχεία Χρόνος αποθήκευσης 2 έτη εφόσον διατηρηθεί στην αρχική κλειστή συσκευασία του, προστατευμένο από τον παγετό, την υγρασία και την έκθεσή του στην ηλιακή ακτινοβολία

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού