παρελκομενα-θερμομονωσης

Διαστολική Συναρμογή Plus 2.5 Μέτρα

Διαστολική Συναρμογή Plus 2.5 Μέτρα
Διαστολική Συναρμογή Plus 2.5 Μέτρα
Κωδικός: 3002
Κατασκευαστής: Kerakoll
Κατηγορίες: παρελκομενα-θερμομονωσης

Συναρμογή διαχωρισμού με πλέγμα σύνδεσης από PVC για τα Θερμομονωτικά Συστήματα KlimaExpert, ειδική για την εκτόνωση συνεχών προσόψεων μεγάλων διαστάσεων. Ανθεκτική στους ατµοσφαιρικούς παράγοντες, είναι δυνατό να τοποθετηθεί οριζόντια και κάθετα.

Τιμή τεμαχίου

Μήκος: 2,5 Μέτρα

3002
13,60 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Τα πλέγματα της συναρμογής είναι επεξεργασμένα για αλκαλίμαχη προστασία και κατασκευασμένα από υαλοΐνες υψηλής ποιότητας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κατάλληλη για την εκτόνωση συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης σε συνεχείς προσόψεις • Είναι δυνατό να εφαρμοστεί τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια • Ακολουθεί την επιπεδότητα της πρόσοψης • Ανθεκτική σε αλκαλικό περιβάλλον, στους μικροοργανισμούς και στις χημικές επιθέσεις

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Προορισμός χρήσης Συναρμογή εκτόνωσης για συνεχείς προσόψεις μεγάλων διαστάσεων επενδυμένες με συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Συμβατά υλικά λείανσης: - ορυκτά υλικά λείανσης γενικά Δε χρησιμοποιείται Σε κατασκευαστικούς αρμούς.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία Η Διαστολική Συναρμογή Plus κόβεται με ψαλίδι. Εφαρμογή Η Διαστολική Συναρμογή Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον διαχωρισμό της μονωτικής στρώσης του συστήματος θερμοπρόσοψης (μετά από προηγούμενη προετοιμασία κατάλληλου χώρου μεταξύ των πάνελ) ή για το διαχωρισμό υλικού λείανσης. Τοποθετήστε τη Διαστολική συναρμογή Plus με τη συμπιέσιμη προεξοχή προς τα έξω. Εφαρμόστε, απλώνοντας μία στρώση υλικού συγκόλλησης/λείανσης πάνω στα θερμομονωτικά πάνελ και μετά εμβαπτίστε τα πλέγματα μέσα του. Απλώστε το πλέγμα και εφαρμόστε το πιέζοντας με την σπάτουλα. Το πλέγμα πρέπει πάντοτε να επικαλύπτεται με το πλέγμα ενίσχυσης της θερμοπρόσοψης. Τα τοιχώματα της συναρμογής χρησιμεύουν ως οδηγός για την εφαρμογή των επόμενων φάσεων της οπλισμένης λείανσης και του φινιρίσματος. Το μπροστινό τμήμα της συναρμογής αφαιρείται. Η τοποθέτηση ολοκληρώνεται, τοποθετώντας στην αυλάκωση κατάλληλη ουδέτερη σιλικόνη. Καθαρισμός Η Διαστολική Συναρμογή Plus δεν απαιτεί καθαρισμό. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των υλικών, πρέπει να καθαρίζονται σύμφωνα με τις οδηγίες των αντίστοιχων εντύπων τεχνικών δεδομένων.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Για την εκτόνωση των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης σε συνεχείς προσόψεις μεγάλων διαστάσεων, χρησιμοποιείται προφίλ αρμού διαστολής με αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα όπως η Διαστολική Συναρμογή Plus της Kerakoll Spa. Εφαρμόστε τα υλικά λείανσης με κατάλληλη μεταλλική σπάτουλα στο υπόστρωμα το οποίο είναι κατάλληλα προετοιμασμένο, καθαρό, επίπεδο και σταθερό στις διαστάσεις του. Ενσωματώστε το πλέγμα της Διαστολικής Συναρμογής Plus στο υλικό λείανσης και μόλις σκληρύνει καλύψτε με μία επιπλέον στρώση υλικού λείανσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ KERAKOLL

Φυσιογνωμία PVC με ειδικό λευκό πλέγμα Χημική φύση PVC με επεξεργασμένο υαλόπλεγμα Μήκος 2,5 m Ύψους συναρμογής 7 mm Πάχος PVC 1,4 mm ± 5% Μέσο πάχος επεξεργασμένου πλέγματος 0,52 mm Άνοιγμα βρόχου πλέγματος 3,5x3,8 ± 0,5 mm

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

- Προϊόν για επαγγελματική χρήση - Ακολουθείστε τυχόν κανονισμούς και ισχύουσες κατά τόπους νομοθεσίες - να τηρούνται οι υπάρχοντες αρμοί διαστολής - να διατηρείται σε στεγνό μέρος, να προστατεύεται από υγρασία, ακτίνες UV και πηγές θερμότητας - να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες μεταξύ -5 °C και +40 °C - εργαστείτε σε θερμοκρασίες μεταξύ των +5 °C και των +30 °C - για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στο παρόν έντυπο συμβουλευτείτε την Υπηρεσία Kerakoll Global Service +30-22620.49.700

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού