τσιμεντα

LYSIS 40 kg

LYSIS 40 kg
LYSIS 40 kg
Κωδικός: 3084
Κατασκευαστής: ΗΡΑΚΛΗΣ
Κατηγορίες: τσιμεντα

Η σύγχρονη «πράσινη» λύση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για χτίσιμο και σοβάτισμα

3084
6,90 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Η τσιμεντοειδής σύνθεση τοιχοποιίας LYSIS δίνει τη λύση για μεγαλύτερη ασφάλεια, ευκολία και κορυφαίο αποτέλεσμα, χωρίς τη χρήση ασβέστη. Πρόκειται για προϊόν με βελτιωμένη απόδοση αειφορίας τόσο κατά τη διαδικασία παραγωγής όσο και κατά την εφαρμογή. Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, έχει το χαμηλότερο ανθρακικό (CO2) αποτύπωμα στην ελληνική αγορά μεταξύ αντίστοιχων συνθέσεων.

 

Η προηγμένη τεχνολογία του LYSIS που καθιστά μη απαραίτητη την προσθήκη ασβέστη στο μείγμα, διασφαλίζει την υγεία και ασφάλεια του τεχνίτη κατά τη διαδικασία ανάμειξης των υλικών. Παράλληλα, η σύνθεσή του εξασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα, την κορυφαία εργασιμότητα και το άρτιο αισθητικά τελικό αποτέλεσμα.

 

Το LYSIS είναι διαθέσιμο σε σάκους των 40 κιλών

Χάρη στα ειδικά πρόσθετα υψηλής τεχνολογίας που περιέχει, το LYSIS αποτελεί έτοιμη βάση όπου προστίθεται μόνο άμμος και νερό. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται απλούστευση των εργασιών και εξοικονόμηση χώρου στο εργοτάξιο.

 

Ο ασβέστης  αποτελεί δυσεύρετο υλικό σε κάποιες περιοχές, ενώ παράλληλα χρειάζεται προσεκτική διαχείριση στο εργοτάξιο τόσο για λόγους υγείας του χρήστη κατά την ανάμειξη όσο και προστασίας άλλων υλικών από τη διάβρωση. Η μη χρήση ασβέστη ενισχύει την ασφάλεια του τεχνίτη και διευκολύνει τις εργασίες.

Πιστοποιημένο με σήμανση CE, το LYSIS λειτουργεί αποτελεσματικά σε συνδυασμό με όλα τα είδη αδρανών (ασβεστολιθική άμμο λατομείου – ψιλή ή χοντρή – ποταμού, μαρμαρόσκονη κλπ.), προσφέροντας άρτιο αποτέλεσμα τόσο στο χτίσιμο όσο και το σοβάτισμα για όλες τις στρώσεις σοβά.

Ως τσιμεντοειδής σύνθεση, το LYSIS μετά την ανάμειξή του με άμμο και νερό δημιουργεί κονίαμα με υψηλή εργασιμότητα που διατηρείται για αρκετή ώρα. Με αυτό τον τρόπο, διευκολύνει τις εργασίες και εξασφαλίζει λιγότερες ρηγματώσεις καθώς και τελικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Το LYSIS απαντά σε ανάγκες για:

  • Σοβά (για όλες τις στρώσεις/εφαρμογές): 1ο χέρι (πεταχτό) – 2ο χέρι – τελική στρώση
  • Λάσπη χτισίματος  (για τούβλο, τσιμεντόλιθο κλπ.)
  • Γέμισμα δαπέδων, ρήσεις ταρατσών κλπ. (σε συνδυασμό με θραυστά, συλλεκτά ή ελαφροβαρή αδρανή)

 

Η318 Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη Η315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος H317 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση Η335 Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού P102 Μακριά από παιδιά P280 Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο P305+P351+P338+P310 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεχτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Απομακρύνετε τους φακούς επαφής, αν υπάρχουν και είναι εύκολο να γίνει. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. P302+P352+P333+P313 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο σαπούνι και νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός στο δέρμα ή εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/ επισκεφθείτε γιατρό. P261+P304+P340+P312 Αποφύγετε να αναπνέεται σκόνη/ καπνούς/ αέρια/ ατμούς/ εκνεφώματα. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον ασθενή σε εξωτερικό χώρο με καθαρό αέρα και αφήστε τον να ηρεμήσει σε θέση που διευκολύνει την αναπνοή. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή έναν γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. P501 Διαθέσετε το περιεχόμενο/ περιέκτη σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία Επιπρόσθετη πληροφορία Η επαφή του δέρματος με υγρό τσιμέντο, νωπό σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονίαμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, δερματίτιδα ή εγκαύματα. Το υγρό τσιμέντο ή νωπά παρασκευάσματα τσιμέντου μπορούν να διαβρώσουν αντικείμενα από αλουμίνιο ή άλλα μη ευγενή μέταλα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού