υγρομονοση-τοιχων

BioCasa Αφύγρανση 25kg Επίχρισμα με υδραυλική άσβεστο

BIOCASA® Αφύγρανση 25 kg
BIOCASA® Αφύγρανση 25 kg
Κωδικός: 1876
Κατασκευαστής: Kerakoll
Κατηγορίες: υγρομονοση-τοιχων

Το BIOCASA® Αφύγρανση επιλύει οριστικά το πρόβλημα της υγρασίας των τοίχων

1876
19,70 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Το BIOCASA® Αφύγρανση εγγυάται μία δυναμική ισορροπία μεταξύ της τριχοειδούς απορρόφησης και της επιφανειακής αποβολής της υγρασίας αξιοποιώντας τις φυσικές ιδιότητες του μικροπορώδους και την υγροσκοπικότητα της καθαρής ασβέστου NHL και της φυσικής ποζολάνης. Η αντοχή στην αντίδραση με τα άλατα εξασφαλίζει τη χημική σταθερότητα του επιχρίσματος και τη διάρκεια ζωής του συστήματος αφύγρανσης.

Γεννιέται το πρώτο φυσικό επίχρισμα για την επιφανειακή αφύγρανση με μεγάλη διάρκεια ζωής. • Το μέγεθος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΜΙΚΡΟΠΟΡΩΝ του BIOCASA® Αφύγρανση εγγυάται υψηλή ικανότητα διαπνοής και πολύ χαμηλή τριχοειδή απορρόφηση. Η μικρή διάμετρος των τριχοειδών οδών εμποδίζει τη διέλευση του νερού το οποίο δεν εισέρχεται μέσα στο επίχρισμα αλλά επιτρέπει την ελεύθερη διέλευση των μορίων ατμού.

Προορισμός χρήσης Επίχρισμα διαπνοής για την ανακαίνιση και προστασία της τοιχοποιίας από την ανερχόμενη υγρασία και τα άλατα σε τούβλα, πλίνθες, πέτρα εσωτερικά και εξωτερικά. Ειδικό για επεμβάσεις εξυγίανσης των εξωτερικών επιχρισμάτων που έχουν λεκιάσει, φουσκώσει, διαβρωθεί και αποκολλήθει εξαιτίας της μόνιμης επίδρασης περιβαλλοντικών παραγόντων και των τάσεων από τα συσσωματωμένα άλατα των τριχοειδών. Το BIOCASA® Αφύγρανση είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την πραγματοποίηση επιχρισμάτων αφύγρανσης στην Οικοδομή του Εύ Ζην όπου η αυστηρά φυσική προέλευση των συστατικών του εγγυάται την τήρηση των θεμελιωδών παραμέτρων του πορώδους, της υγροσκοπικότητας και της ικανότητας διαπνοής. Το BIOCASA® Αφύγρανση είναι κατάλληλο για ανακαινίσεις φυσικής διαπνοής στην Ιστορική Αποκατάσταση, όπου η επιλογή των παραδοσιακών συστατικών όπως η φυσική άσβεστος, η φυσική ποζολάνη, η πέτρα, το μάρμαρο και ο γρανίτης στη σωστή αναλογία εγγυάται επεμβάσεις συντήρησης με σεβασμό στις υφιστάμενες κατασκευές και τα αρχικά υλικά. Δε χρησιμοποιείται Πάνω σε βρώμικα, μη συνεκτικά και σκονισμένα υποστρώματα, παλιά χρώματα ή υλικά λείανσης. Απομακρύνετε από τις επιφάνειες τις ενδιάμεσες αλατούχες επικαθίσεις. - Προϊόν για επαγγελματική χρήση - ακολουθείστε τυχόν κανονισμούς και ισχύουσες κατά τόπους νομοθεσίες - προστατέψτε τις επιφάνειες από την άμεση έκθεση στον ήλιο και από τον αέρα - καθαρίστε με αμμοβολή ή υδροαμμοβολή την τοιχοποιία που παρουσιάζει ανερχόμενη υγρασία από τριχοειδή ανύψωση - σε περίπτωση ανάγκης ζητήστε το δελτίο δεδομένων ασφαλείας - για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στο παρόν έντυπο συμβουλευτείτε την Υπηρεσία Kerakoll Worldwide Global Service +30-22620.49.700 Προετοιμασία υποστρωμάτων Καθαιρέστε εντελώς τους σοβάδες και τα υλικά λείανσης από τους τοίχους που πρόκειται να ανακαινιστούν σε ένα ύψος μεγαλύτερο από 50 cm από το εμφανές σημάδι υγρασίας. Απομακρύνετε το κονίαμα πλήρωσης και τα μπλοκ από πέτρα και τούβλα που είναι εύθρυπτα εξαιτίας των συσσωματωμένων αλάτων. Πραγματοποιήστε τον καθαρισμό των επιφανειών με υδροαμμοβολή ή αμμοβολή και ακόλουθο πλύσιμο με νερό υπό πίεση για την πλήρη απομάκρυνση υπολειμμάτων από προηγούμενες εργασίες (ασβεστοχρώματα, παλιά υλικά λείανσης, επικαθίσεις αλάτων) που μπορούν να επηρεάσουν την πρόσφυση. Χρησιμοποιήστε το BIOCASA® Θώραξ ως πεταχτό ή ως κονίαμα για την ανακατασκευή των τμημάτων που λείπουν από την τοιχοποιία και για την εξομάλυνση της επιπεδότητας και της απορροφητικότητας των επιφανειών των τοίχων.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Να φοράτε προστατευτικά
γάντια και μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με
νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Απορρίψτε τα περιεχόμενα / δοχείο σύμφωνα με
τους τοπικούς κανονισμούς. Περιέχει: φυσική υδραυλική άσβεστος NHL.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού