prosmikta-koniamaton

Αναστολέας Διάβρωσης Χάλυβα Σκυροδέματος Sika FerroGard 903 Plus 20Kg

Sika® FerroGard®-903 Plus 20 kg
Sika® FerroGard®-903 Plus 20 kg
Κωδικός: 2050
Κατασκευαστής: Sika Hellas
Κατηγορίες: prosmikta-koniamaton

ΑΝΑΣΤΟΛΕΑΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΧΑΛΥΒΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ (ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ)

2050
103,00 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το Sika® FerroGard®-903 Plus είναι επιφανειακής εφαρμογής αναστολέας διάβρωσης για το χαλύβδινο οπλισμό κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος, σχεδιασμένος για χρήση με εμποτισμό. Το Sika® FerroGard®-903 Plus βασίζεται σε οργανικά συστατικά. Το Sika® FerroGard®-903 Plus διεισδύει στο σκυρόδεμα και σχηματίζει μια μονομοριακή προστατευτική στρώση στην επιφάνεια του χάλυβα οπλισμού. Το Sika® FerroGard®-903 Plus έχει διπλή λειτουργία, τόσο αναστέλλοντας την έναρξης της διάβρωσης όσο μειώνοντας το ρυθμό διάβρωσης του χαλύβδινου οπλισμού. Η προστασία έναντι διαβρώσεως με το Sika® FerroGard®-903 Plus έχει ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου ζωής και λειτουργίας της κατασκευής έως και 15 χρόνια όταν χρησιμοποιείται ως μέρος του ολοκληρωμένου Συστήματος Επισκευής και Προστασίας της Sika.

ΧΡΗΣΕΙΣ Για την αντιδιαβρωτική προστασία του χαλύβδινου οπλισμού υπογείων και υπέργειων κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος ▪ Για την επισκευή και συντήρηση κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος (χωρίς εμφανή συμπτώματα βλάβης), όπου ο χαλύβδινος οπλισμός διαβρώνεται ή διατρέχει κίνδυνο διάβρωσης λόγω των επιδράσεων του φαινομένου της ενανθρακώσεως ή της προσβολής χλωριόντων. ▪ Το Sika® FerroGard®-903 Plus είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την παράταση του χρόνου ζωής κατασκευών σκυροδέματος με επιφάνειες υψηλής αισθητικής αξίας (εμφανούς σκυροδέματος, ιστορικού ενδιαφέροντος κατασκευές).

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Συμμορφώνεται με τη μέθοδο 11.3 (εφαρμογή αναστολέα διάβρωσης στο σκυρόδεμα) όπως ορίζεται στο ΕΝ 1504-9, Αρχή 11 (έλεγχος ανόδου) ▪ Δεν αλλοιώνει την εμφάνιση της κατασκευής σκυροδέματος ▪ Δε μεταβάλλει την ικανότητα διάχυσης των υδρατμών ▪ ▪ Μακράς διάρκειας προστασία και ανθεκτικότητα Μπορεί να εφαρμόζεται σε επιφάνεια υφιστάμενων επισκευών και σε γειτονικές περιοχές επισκευής ως προληπτική δράση έναντι του φαινομένου της ανόδου πριν την έναρξή του ▪ Διπλή δράση προστασίας, τόσο της καθόδου (Αρχή 9) όσο και της ανόδου (Αρχή 11) του χαλύβδινου οπλισμού ▪ Μπορεί να εφαρμόζεται εκεί όπου άλλες επισκευαστικές/προληπτικές μέθοδοι προστασίας δεν είναι εφικτό να εφαρμοστούν ▪ Οικονομική επέκταση της διάρκειας ζωής των κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος ▪ ▪ Εύκολη, οικονομική εφαρμογή, ανανεώσιμη Σύμφωνο με τη νέα νομοθεσία ΤΕΣ (Ταξινόμηση – Επισήμανση – Συσκευασία, GHS/CLP) ▪ Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός απλού και αποτελεσματικού συστήματος επισκευής και προστασίας ▪ Το βάθος διείσδυσης μπορεί να μετράται επί τόπου στο έργο χρησιμοποιώντας τη διάταξη «Ποιοτική ανάλυση ελέγχου» της Sika. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Βάθος διείσδυσης Αποτελέσματα δοκιμών σε έργα και πειραματικές δοκιμές έχουν δείξει ότι το Sika® FerroGard®-903 Plus μπορεί να διεισδύσει μέσα στο σκυρόδεμα με ένα ρυθμό λίγων χιλιοστών ανά μέρα και σε ένα βάθος περίπου 25 έως 40 mm σε 1 μήνα. Αυτός ο ρυθμός διείσδυσης μπορεί να είναι συντομότερος ή βραδύτερος ανάλογα με το πορώδες του σκυροδέματος. Το Sika® FerroGard®-903 Plus διεισδύει με μηχανισμούς διάχυσης τόσο σε υγρή όσο και αέρια φάση. Παρατήρηση: Εάν μετά την εφαρμογή του Sika® FerroGard®-903 Plus, η επιφάνεια του σκυροδέματος καλύπτεται (βάφεται/επιστρώνεται) με προστατευτικές επιστρώσεις (τσιμεντοειδούς βάσης, ακρυλικές, εμποτισμού) ή παράγοντες υδροφοβικού εμποτισμού, ο ρυθμός διάχυσης του αναστολέα μειώνεται αλλά δεν ανακόπτεται, καθώς ο μηχανισμός της διάχυσης εξελίσσεται αποκλειστικά στην αέρια φάση. Καθώς η ποιότητα σκυροδέματος και η διαπερατότητα ποικίλουν, συνιστάται η διεξαγωγή προκαταρκτικών επιφανειακών δοκιμών βάθους, ώστε να εκτιμήσετε το συγκεκριμένο ρυθμό διείσδυσης σύμφωνα με τη Μεθοδολογία Εφαρμογής «Qualitative Analysis of Sika® FerroGard®-903 Plus» της Sika (Αρ. Αναφοράς 850 33 04).

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Διάταξη συστήματος Το Sika® FerroGard®-903 Plus αποτελεί μέρος του Συστήματος Επισκευής & Προστασίας της Sika®: Σύστημα Επισκευής Κονιάματα αντιδιαβρωτικής προστασίας / επισκευών των σειρών Sika MonoTop®, SikaRep®, SikaTop® Έλεγχος διάβρωσης οπλισμού Sika® FerroGard®-903 Plus Προστασία σκυροδέματος Βαφές και υδροφοβικοί εμποτισμοί της σειράς Sikagard®

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Δηλώσεις επικινδυνότητας
:
H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.
H318 Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού